Έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον

Στη διημερίδα ενόψει του 14ουΠαμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου που αρχίζει σήμερα στον Πύργο

Έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον

Νοέμβριος 08, 2019 02:00 ΜΜ
Έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον
Έναρξη της προσυνεδριακής διημερίδα  του 14ουΠαμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου, θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
 Στη διάρκεια της εκδήλωσης  που  διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας -Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου, θα γίνουν πολύ σημαντικές επιστημονικές ομιλίες γύρω από τις εξελίξεις στην ιατρική αλλά και σε άλλους επιστημονικούς τομείς.
Ειδικότερα το επιστημονικό πρόγραμμα της διημερίδας θα πλαισιωθεί από ειδικούς και καταξιωμένους επιστήμονες   οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικίλου επιστημονικού ενδιαφέροντος στρογγυλές τράπεζες όπως Γενικής Ιατρικής, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Φυσιατρικής, Ορθοπαιδικής καθώς και θέματα που αφορούν στα Εγκεφαλικά Επεισόδια, στις Μεταμοσχεύσεις και στις Θρομβώσεις.
Στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα είναι ανοικτή για το κοινό, θα παρευρεθεί ο Δημήτριος Νανόπουλος, Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Πανεπιστημίου Τέξας A&M ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ένα Σύμπαν παράλογο και αδιάφορο;». 
Να αναφερθεί ότι οι εργασίες της δεύτερης ημέρας θα διεξαχθούν  στο ξενοδοχείο Amalia Hotel στην Αρχαία Ολυμπία.
 
Share this:
Tags:

-

-