Εντυπωσίασαν oι πιλότοι από την Ανδραβίδα

Στο μεγαλύτερο αεροπορικό γεγονός του κόσμου "Τhe Royal International air tattoo"

Εντυπωσίασαν oι πιλότοι από την Ανδραβίδα

Ιούλιος 15, 2017 12:30 ΜΜ
Με το Phantom F-4E της 338 μοίρας
 
 
Λίγες είναι οι εκδηλώσεις που μπορούν να ανταγωνιστούν την ένταση και το θέαμα που προσφέρεται στο "Τhe Royal International air tattoo"... 
Είναι το μεγαλύτερο αεροπορικό show του κόσμου και από το οποίο φυσικά δεν έλειψαν και οι Έλληνες πιλότοι. Τέσσερις ιπτάμενοι  και οχτώ τεχνικοί ξεκίνησαν από την 338 μοίρα στην Ανδραβίδα στις 10 το πρωί και μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά προσγειώθηκαν στο aviano στην Ιταλία για ανεφοδιασμό. 
Στην συνέχεια απογειώθηκαν για Aγγλία Fairford μέσω Αυστρίας, Γερμανίας, Ελβετίας και Γαλλίας. Στις 18:06 ώρα Ελλάδος τους υποδέχθηκαν περίπου 2000 φωτογράφοι στην Αγγλία για να βγάλουν φωτογραφίες...
Λόγω της μοναδικότητας του Phantom F-4E AUP με το "Ταν ή Επί Τας" και την ελληνική σημαία να χρωματίζει τους αιθέρες έγιναν το απόλυτο talk of the show κάνοντας μας να "φουσκώσουμε" από υπερηφάνεια. 
Το air tattoo είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες οικογένειες. Περιλαμβάνει φυσικά πτήσεις, συνάντηση με τα πληρώματα φωτογραφίες στα αεροσκάφη και παράλληλες δραστηριότητες επί εδάφους. 
 
Share this:
Tags:

H γυάλινη γέφυρα που σπάει μόλις την πατήσεις!