«Επί τάπητος» τα οξυμένα προβλήματά των αγροτών

Στη νέα συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας

«Επί τάπητος» τα οξυμένα προβλήματά των αγροτών

Ιούνιος 27, 2020 03:01 ΜΜ
«Επί τάπητος» τα οξυμένα προβλήματά των αγροτών

Οι επόμενες κινήσεις των αγροτών που βρίσκονται αντιμέτωποι με τεράστια προβλήματα, θα καθοριστούν  στη νέα συγκέντρωση που θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί,  στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Η νέα κινητοποίηση  θα γίνει από την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, μετά και την πρόσφατη συγκέντρωση (24-6), στην οποία εκφράστηκε η αγανάκτηση μεταξύ των παραγωγών οι οποίοι βλέπουν ότι δεν υπάρχει προοπτική στον αγροτικό τομέα.

«Για να βοηθήσουμε τους Αγρότες να παραμείνουν στα χωράφια τους και να συνεχίσουν να καλλιεργούν σας καλούμε το Σάββατο 4-7-2020 και ώρα 11.00 το πρωί στο Ε.Κ. Αμαλιάδας για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις. Η παρουσία όλων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επισημαίνουμε ότι η σύσκεψη θα είναι αυστηρά κλειστή λόγω των μέτρων της πανδημίας» αναφέρει η Ο.Π. σε έγγραφο προς τους βουλευτές και δημάρχους του Νομού, τον περιφερειάρχη, Επιμελητήριο κ.α.

Εκ μέρους της Ο.Π. εξάλλου  επισημαίνεται ότι « όλοι βουλευτές του Νομού είναι υποχρεωμένοι να παραστούν και να αγωνιστούν ομαδικά για την επιβίωση των αγροτών, αλλιώς θα χρεωθούν την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα της Ηλείας».

Share this:
Tags:

-

-