Επικοινωνία Τσίπρα με τη μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε

Ο Αλέξης Τσίπρας ανάφερε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, «άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους»

Επικοινωνία Τσίπρα με τη μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε

Ιούνιος 29, 2020 02:01 ΜΜ
Επικοινωνία Τσίπρα με τη μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε επικοινωνία το πρωί της Δευτέρας (29/6) τόσο με τη μητέρα όσο και με τη γιαγιά της 9χρονης από τη Ρόδο, που λιποθύμησε από την πείνα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook, δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή. «Η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

 

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Επικοινώνησα σήμερα με τη μητέρα και τη γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να τους πω αυτό που θέλω να μοιραστώ με κάθε εργαζόμενο αυτές τις δύσκολες ώρες. Πως δεν είναι μόνες τους. Πως δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή.

Η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με κάθε εργαζόμενο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

 

Οι προτάσεις μας για την προστασία της εργασίας και το εισόδημα έκτακτης ανάγκης που καλύπτει και τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό, αποτελούν ζωτικής σημασίας επιλογές για την κοινωνία».

Share this:
Tags:

-

-