Επιστρέφει στον «αέρα» η Σκορδά - Πώς θα βγαίνει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Τέλος της καραντίνας για την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, καλά στην υγεία της η ίδια και οι συνεργάτες της

Επιστρέφει στον «αέρα» η Σκορδά - Πώς θα βγαίνει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Μάρτιος 27, 2020 07:45 ΜΜ
Επιστρέφει στον «αέρα» η Σκορδά - Πώς θα βγαίνει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Από τη Δευτέρα επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό». Η καραντίνα για την παρουσιάστρια έληξε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η Φαίη Σκορδά υποβλήθηκε και στο τεστ κορονοϊού και είναι αρνητική. Ο γιατρός της λοιπόν της είπε πως μπορεί να επιστρέψει στην εκπομπή. Στο πλευρό της θα βρίσκονται όλοι οι συνεργάτες της που είναι απολύτως καλά στην υγεία τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άρης Καβατζίκης, ο μάγειρας Βασίλης Καλλίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού. Φυσικά δεν θα βγαίνουν όλοι κάθε μέρα στην εκπομπή αλλά εκ περιτροπής. Κάποιοι θα βρίσκονται στο στούντιο με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και κάποιοι μέσω Skype.

Σταθερά μέσω Skype θα συνεχίσει να δίνει τις αστρολογικές της προβλέψεις η Λίτσα Πατέρα. Είναι αυτονόητο πως η εκπομπή αλλάζει. Θα έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά και χρηστικό όπου ειδικοί θα δίνουν τις συμβουλές τους για το πως μπορούμε να προστατευτούμε από τον ιό αλλά και πως θα διαχειριστούμε σε καθημερινό επίπεδο την κατάσταση της καραντίνας.
 
 
ΠΗΓΗ : ethnos.gr
 
Share this:
Tags:

-

-