Επιθετική δυστοκία

ΠΑΟ Βάρδας

Επιθετική δυστοκία

Νοέμβριος 05, 2019 10:15 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Επιθετική δυστοκία

Μπορεί να δημιούργησε αρκετές φάσεις, αλλά αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ Βάρδας να απολέσει δυο βαθμούς προχθές στη Ζάκυνθο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στο Τσιλιβί. Στο στρατόπεδο της ομάδας της Βουπρασίας αναγνωρίζουν και επισημαίνουν ξεκάθαρα πως υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, γεγονός που έχει συνέπειες και στο βαθμολογικό πίνακα. Κυριότερα παραδείγματα τόσο προχθές κόντρα στο Τσιλιβί, αλλά και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στο «Γ. Καλάκος» απέναντι στον Παναργειακό. «Δεν γίνεται να δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες και να μην  κερδίζουμε. Αν είχαμε το εύκολο γκολ, θα βρισκόμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα», δήλωνε έντονα προβληματισμένο άτομο που βρίσκεται αρκετά κοντά στην ομάδα της Βουπρασίας.

 

Κεφάλαιο διαιτησία…

Περά από την επιθετική δυστοκία θέμα στο οποίο πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, στη Βάρδα είναι έντονα προβληματισμένη και από τον παράγοντα διαιτησία. Η διαιτησία φέτος ξεκάθαρα δεν  έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έχει αδικήσει ουκ ολίγες φορές τον ΠΑΟΒ. Κάτι τέτοιο έγινε προχθές και στο νησί όπου οι «πράσινοι» της Βουπρασίας κάνουν λόγο για ένα πεντακάθαρο πέναλτι που δεν  δόθηκε στον Ντόμα, ενώ μετά τη λήξη  ο διαιτητής απέβαλε και τον Ανδρέα Γούρμο για διαμαρτυρία. Στη Βάρδα είναι προβληματισμένοι και απορημένοι γιατί έχουν τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία, παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

 

Καλείται να προσέξει…

Πέρα από τους δυο παραπάνω παράγοντες που επισημάνθηκαν, είναι ξεκάθαρο πως η Βάρδα χρειάζεται βελτίωση σε ορισμένους τομείς καθώς σε καμιά περίπτωση όλα δεν κυλούν ρολόι, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές βαρόμετρα που στην παρούσα φάση βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση. Εν κατακλείδι η Βάρδα καλείται ν’ ανεβάσει στροφές και να προσέξει με απώτερο στόχο να βελτιώσει άμεσα τη βαθμολογική της θέση, καθώς διαφορετικά θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Επόμενο ματς την Κυριακή στα Βραχνέικα κόντρα στον τοπικό Διαγόρα, ματς στο οποίο είναι απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους. Οι Ντόμας και Γούρμος δεν υπολογίζονται  λόγω τιμωρίας,  ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα διαφανεί η κατάσταση του Νικολόπουλου που προχθές αποχώρησε τραυματίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-