Εστιάζει στη συνέχεια…

Δόξα Ν. Μανωλάδας

Εστιάζει στη συνέχεια…

Ιανουάριος 17, 2020 09:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Εστιάζει στη συνέχεια…

Τη συνέχεια του πρωταθλήματος σκέφτονται στις τάξεις της Δόξας Ν. Μανωλάδας, με τους «μαυραετούς» να έχουν αφήσει πίσω τους την αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Τραγανού  που συνοδεύτηκε με την ήττα με σκορ 0-1. Στο στρατόπεδο της ομάδας της Ν. Μανωλάδας τονίζουν πως οι απουσίες που  υπήρχαν επηρέασαν το  σύλλογο, ενώ η εικόνα του δεύτερου  μέρους ήταν αρκετά καλή. Από κει και πέρα, όπως τονίσαμε και πιο πάνω στη Δόξα σκέφτονται το κυριακάτικο ματς στο Κατσαρού όπου η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο.

Προβληματισμός  για τη διαιτησία…

Στο μεταξύ το «κεφάλαιο» διαιτησία απασχολεί την Δόξα, ενώ υπάρχει και δήλωση της Αντιπροέδρου κ. Μαρίνας Πρίφτη – Τζιτζογλάκη που αναφέρει: « «Συγχαρητήρια στην Νίκη Τραγανού για τη νίκη σε ένα παιχνίδι που σίγουρα η ομάδα μας αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα και ειδικά από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου! Επ’ ευκαιρία, θα ήθελα να αναφερθώ πρώτη φορά στα 4 χρόνια που είμαι στη διοίκηση της Δόξας Νέας Μανωλάδας ως αντιπρόεδρος, πως η ομάδα μας πραγματικά παλεύει με τους “Δράκους”…
Πολλά και κατά συρροή λάθη διαιτητών που σε άλλα παιχνίδια διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και σε άλλα όχι…
Ευτυχώς που έχουμε και τα βίντεο για να διασταυρώσουμε κάθε φορά πως δεν είμαστε ελέφαντες…
Χωρίς ποτέ να αναφερθούμε με λεπτομέρειες για ΚΑΝΕΝΑΝ…
Είμαστε μια διοίκηση που και το τελευταίο ευρώ που μαζεύουμε παλεύουμε σκληρά στερώντας ακόμη και από τις οικογένειές μας αγαθά, για να υφίσταται η ομάδα μας αξιοπρεπέστατα και να παρουσιάζεται όπως αρμόζει στην ιστορία της!
Έχουμε δει πολλούς αγώνες φέτος πώς αντιμετωπίζονται ορισμένες ομάδες και θα παρακαλούσαμε τουλάχιστον να σέβεστε τον ιδρώτα μας για όλα αυτά που προσφέρουμε στο ηλειακό ποδόσφαιρο και να μην προαποφασίζετε…..
Για όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν η ομάδα μας έχει αύριο (σ.σ. σήμερα) έκτακτο Δ.Σ για να διασφαλίσει όσο είναι δυνατόν τα συμφέροντα της καθώς μάλλον όλο αυτό το διάστημα που δεν ασχοληθήκαμε με διάφορα ευτράπελα… το εκλάβατε ως αδυναμία!».

Share this:
Tags:

-

-