Εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία της δημοτικής αστυνομίας δήμου Πύργου

Μεθαύριο Σάββατο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

Εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία της δημοτικής αστυνομίας δήμου Πύργου

Μάιος 21, 2020 05:02 ΜΜ
Εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία της δημοτικής αστυνομίας δήμου Πύργου

 Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, τις στιγμές της λοίμωξης COVID-19, η δημοτική αστυνομία του δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Ηλείας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης.

 «Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί για να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στην Χώρα μας. Για τον λόγο αυτό, στις 25  Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το πρωί μέχρι 2:00 το μεσημέρι, στο Λάτσειο  Δημοτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» ανέφερε  για τη συγκεκριμένη δράση ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος Πύργου κ. Μαρίνος Αχτύπης και συμπλήρωσε:

 «Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλούνται οι συμπολίτες μας, οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ο Εμπορικός Κόσμος, όλοι οι φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο».

Share this:
Tags:

-

-