Ετοιμάζει γυναικεία ομάδα για τη Γ΄ Εθνική

Νίκη Τραγανού

Ετοιμάζει γυναικεία ομάδα για τη Γ΄ Εθνική

Απρίλιος 21, 2017 10:00 ΠΜ

Δρυμώνας: «Αποστολή μας να προσφέρουμε διέξοδο στα παιδιά»

Ομάδα στη Γ΄ Εθνική θα έχει τη νέα σεζόν η Νίκη Τραγανού. Και θα είναι η γυναικεία ομάδα, η οποία έχει συσταθεί τα τελευταία χρόνια και γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Η Νίκη Τραγανού, σύλλογος ο οποίος εκτός από την οργάνωση που διαθέτει στην ανδρική ομάδα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στα τμήματα υποδομής, τη νέα σεζόν θέλει να κάνει ένα ακόμα άνοιγμα, στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ήδη στο ρόστερ της η ομάδα διαθέτει παίκτριες από 13 έως 26 ετών. Το μέχρι τώρα ρόστερ απαρτίζεται από τις: Αγγελική Θεοδωροπούλου, Κατερίνα Γεωργοπούλου, Βάσια Μαραζιώτη, Βασιλική Γεωργιοπούλου, Πένυ Καραβέλα, Ντόρα Καραβέλα, Σοφία Γκογκάκη, Νικολίτσα Τριτάρη, Νικολίτσα Σπήλιου, Νικολέτα Παναγιωτοπούλου, Ζωή Μπουσδούκου, Αθανασία Κριθαρά, Μάρθα Πασπαλιάρη, Ελένη Μάστορα.

Φαίνεται λοιπόν, ότι έφτασε η ώρα να συμμετάσχει και σε επίσημη διοργάνωση η ομάδα, που δεν είναι άλλη από το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής (στο γυναικείο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν τοπικές κατηγορίες).

Δρυμώνας: «Υπάρχουν οι προϋποθέσεις»

Ο πρόεδρος της Νίκης Τραγανού Φώτης Δρυμώνας, σχολιάζοντας την προσπάθεια που γίνεται με τη γυναικεία ομάδα στο Τραγανό, ανέφερε: «Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε διέξοδο στα παιδιά. Και ο αθλητισμός προσφέρει διέξοδο. Η νεολαία έχει ανάγκη τον αθλητισμό. Αυτό θέλουν και τα παιδιά και οι γονείς. Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, λειτουργούν όσον το δυνατόν πιο άρτια. Πλέον έχουμε κάνει άνοιγμα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αθλήτριες. Υπάρχει ρόστερ. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και επίσημες διοργανώσεις. Βεβαίως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα λειτουργικά έξοδα. Ωστόσο η ΕΠΟ, στην προσπάθειά της να εξαπλώσει το γυναικείο ποδόσφαιρο, προσφέρει κίνητρα. Αν λοιπόν όλα αυτά συμβούν, τη νέα σεζόν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο γυναικείο Πρωτάθλημα».

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου