Εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ οι Δ. Μπαλιούκος και Γ. Λέντζας

Στις εκλογές που διεξήχθησαν προχθές

Εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ οι Δ. Μπαλιούκος και Γ. Λέντζας

Νοέμβριος 09, 2019 04:00 ΜΜ
Εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ οι Δ. Μπαλιούκος και Γ. Λέντζας
Επιμέλεια: Κώστας
Αντωνόπουλος
 
Οι δήμαρχοι  Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ανδραβίδας Κυλλήνης κ.κ. Διον. Μπαλιούκος και Γιαν. Λέντζας αντίστοιχα, εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος, στις εκλογές που διεξήχθησαν προχθές στην Πάτρα.
Ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος για την επόμενη 4ετία καθώς επικράτησε του αντιπάλου του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, μέσα σε κλίμα ενότητας βέβαια και κοινού προβληματισμού των αιρετών για το μέλλον των ΟΤΑ.
Ο κ. Παπαδόπουλος εξασφάλισε τους 54 από τους 129 εκλέκτορες και 10 έδρες στο ΔΣ της ΠΕΔ και ο κ. Κωνσταντάρας τους 45 και 8 μέλη στο νέο ΔΣ.
Τρίτος αναδείχθηκε ο Κ. Πελετιδης με 17 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ.
Σίγουροι στο νέο ΔΣ της ΠΕΔ είναι από  το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του κ. Παπαδόπουλου οι Γεώργιος-Δημήτριος Αποστολάκης (δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας), Δημήτρης Καλογερόπουλος, (δήμαρχος Αιγιαλείας), Ιωάννης Λέντζας (δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης), Διονύσιος Μπαλιούκος (δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεσταίνων), Θεόδωρος Μπαρής (δήμαρχος Ερυμάνθου).
 Από τη «Νέα Εποχή» του κ. Κωνσταντάρα εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Λύρος (δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου), Ιωάννης Τριανταφυλλάκης (δήμαρχος Ξηρομέρου) και 
από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Κώστας Πελετίδης.
 
Share this:
Tags:

-

-