«Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων»

Στην Πάτρα από τις 8 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου

«Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων»

Φεβρουάριος 05, 2019 05:17 ΜΜ
«Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων»
Μετά την τεράστια επιτυχία του «Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων» στηνΠατραϊκή Οινοποιεία, η εταιρία παραγωγής Eksagon Exhibitions,  για μια ακόμη συνεχή  χρονιά, προσκαλεί όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην «Εποχή των Παγετώνων»
 
Η Εποχή των Παγετώνων! Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντ, πρωτοτυπία, έντονο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα όπου ο επισκέπτης θα παρακολουθεί, θα αλληλεπιδρά και θα συμμετέχει στο ταξίδι αυτό.
 
Τα μαμούθ, οι τίγρεις με τα μεγάλα δόντια, οι τριχωτοί  ρινόκεροι και άλλα προϊστορικά ζώα, δημιουργούν την  «Εποχή των Παγετώνων», μια συναρπαστική και  εκπαιδευτική έκθεση που αφορά τα ζώα και τους  ανθρώπους της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων.
 
Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα νιώσουν επιβάτες μιας μοναδικής μηχανής του χρόνου, έτοιμοι για μεγάλες ανακαλύψεις, μέσα σε ένα χειμωνιάτικο, κατάλευκο και παγωμένο σκηνικό χαμηλής θερμοκρασίας.
 
protinews
Χώρος: Πατραϊκή Οινοποιεία , Ανθείας 38 (δίπλα από την ΑΒΕΞ), Πάτρα
 
Με πολύ σεβασμό, προσκαλούμε όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα σε μια πρωτόγνωρη περιήγηση στο παρελθόν για μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019, στον στεγασμένο χώρο της «Πατραϊκής Οινοποιίας», θα λειτουργεί το πιο συναρπαστικό θεματικό πάρκο.
 
Προσοχή!
 
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, είναι απαραίτητο να προγραμματίσετε έγκαιρα με τηλεφωνικό ραντεβού την επίσκεψη του σχολείου σας. 
 
Παρακαλούμε να γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό των μαθητών σας και να είστε συνεπείς στην ώρα άφιξης που έχετε δηλώσει.
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: 09.00 – 13.00
Παρασκευή: 09.00 – 13.00 & 17.00 – 20.00
Σάββατο & Κυριακή: 11.00 – 19.00
*τελευταία είσοδος στο πάρκο 50′ λεπτά πριν το κλείσιμο
 
protinews
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ: 2102201533
emailinfo@iceagepark.gr 
websitewww.iceagepark.gr 
Facebook: Εποχή των Παγετώνων / Ice age Park
 
Τιμές: Οργανωμένα σύνολα και σχολικές εκδρομές: €5 
Share this:
Tags:

-

-