Ευαγγελία Αποστολοπούλου: Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Η μοναδική σε Δυτ. Ελλάδα - Πελοπόννησο

Ευαγγελία Αποστολοπούλου: Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Απρίλιος 15, 2019 03:46 ΜΜ
Ευαγγελία Αποστολοπούλου: Υποψήφια ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη
Τη μάχη της για να εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο του Γιάνη Βαρουφάκη «ΜέΡΑ25» δίνει η μοναδική υποψήφια από την Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, η ψυχολόγος και δικαστική υπάλληλος Ευαγγελία (Λίτσα) Αποστολοπούλου.
 
Κατάγεται από την περιοχή των Καλαβρύτων, έζησε τα μαθητικά της χρόνια στο Αίγιο και εδώ και χρόνια μένει στην Πάτρα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έχει πτυχίο Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία, μιλά τρεις ξένες γλώσσες και παράλληλα υπηρετεί στο Ναό της Θέμιδος, ενώ είναι μητέρα δύο αγοριών και έχει έντονη κοινωνική δράση.
 
Αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με το ΜέΡΑ25 θέλοντας να προσφέρει στην χώρα μας, μεταφέροντας στην καρδιά των λήψεων των αποφάσεων τη φωνή των Ελλήνων που αναζητούν μια εναλλακτική και καινοτόμα λύση για την επιβίωση και την ευημερία.
 
protinews
 
«Πήρα την απόφαση να στρατευθώ στην προσπάθεια του Γιάνη Βαρουφάκη για να βγει η χώρα μας από το οικονομικό αδιέξοδο και να επανακτήσει την αξιοπρέπειά της. Είμαι διατεθειμένη, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω να συμβάλλω για μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη, αλληλέγγυα, με ίσα δικαιώματα και με ευημερία. Μια λειτουργική Ευρώπη για όλους! Πρώτη φορά ασχολούμαι με κομματική ιδιότητα, δεν ανήκα ποτέ σε κάποιο κόμμα παρότι παρακολουθούσα τα πολιτικά γεγονότα σε Ελλάδα και Ευρώπη» αναφέρει στην «Πρώτη», εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να κατέλθει στον στίβο των Ευρωεκλογών.
 
Και προσθέτει: «Με τις προτάσεις του MέΡΑ25 υπάρχει ελπίδα να μας δωθούν ευκαιρίες να ξεπεράσουμε τις εξαρτήσεις μας από τους δανειστές μας. Η ίδρυση Εταιρείας Διαχείρισης Ιδιωτικών Χρεών είναι μια καινοτόμα λύση. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα δύσκολος αλλά ελπιδοφόρος. Πρέπει να αποκτήσουμε υπόσταση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
 
protinews
 
 
 
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019