«Ευγενικός» ληστής εισέβαλε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

«Ευγενικός» ληστής εισέβαλε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

Σεπτέμβριος 06, 2019 11:30 ΠΜ
«Ευγενικός» ληστής εισέβαλε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν περιλαμβάνεται στη λίστα των πιο αποτυχημένων ληστών στην ιστορία, όμως σίγουρα, το όνομά του θα ενταχθεί στη λίστα των πιο... ευγενικών! Ένας άντρας εισέβαλε στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, στο Rhode Island και παρ' ότι δεν πρόλαβε να αρπάξει τίποτα, καθώς το... γράπωσε η αστυνομία, έγραψε ιστορία.
Ο 26χρονος Richard Joseph McEwan συνελήφθη μέσα στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, την ώρα που αναζητούσε τα πολύτιμα αντικείμενα. Ο νεαρός ληστής επέλεξε έναν... ακριβό στόχο, προσδοκώντας ότι θα βγάλει καλή λεία. Όμως έκανε δύο μεγάλα λάθη. Πρώτον, δεν υπολόγισε το σύστημα ασφαλείας, το οποίο είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένο ακριβώς για να αντιμετωπίζονται άμεσα οι κίνδυνοι που διατρέχει η Τέιλορ Σουίφτ, λόγω και των φανατικών της θαυμαστών.
Το δεύτερο ήταν το σφάλμα που -τελικά- θα του προσδώσει τη φήμη του. Ο 26χρονος βρέθηκε μέσα στο σπίτι... χωρίς παπούτσια. Με άλλα λόγια, ούτε να διαφύγει εύκολα μπορούσε, αλλά ακόμα και αν το κατάφερνε, η εξέταση των παπουτσιών του από τις ειδικές υπηρεσίες, θα τον πρόδιδε σε... δευτερόλεπτα.
Γιατί όμως δεν φορούσε παπούτσια; Το ίδιο αναρωτήθηκαν και οι αστυνομικοί. Επόμενο ήταν λοιπόν, να τον ρωτήσουν. Η απάντηση που πήραν ήταν... άνευ προηγουμένου. «Έτσι έχω μάθει. Όταν μπαίνω σε ένα ξένο σπίτι, να βγάζω τα παπούτσια μου. Ήθελα να ήμουν ευγενικός», είπε ο νεαρός δράστης στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον κοιτούσαν με... θαυμασμό!
Ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής δήλωσε ότι έχουν επέμβει σε ικανό αριθμό υποθέσεων στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, αλλά... κάτι ανάλογο δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ. 
protinews
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019