«Φίλα με στο Κάστρο!»

Κλείνει ιδανικά αύριο το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

«Φίλα με στο Κάστρο!»

Αύγουστος 19, 2019 04:00 ΜΜ
«Φίλα με στο Κάστρο!»
Με Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπείρα
Συγκλονιστική η συναυλία του Βασίλη Λέκκα
Την ιδανική κατάληξη για το κλείσιμο του γι’ αυτό το καλοκαίρι μας επιφυλάσσει το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Μια μεγάλη λαϊκή γιορτή που οργανωτής της θα είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης με τους Σπείρα με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έσπασε ταμεία όπου και αν παρουσιάζεται… Φίλα με στο Κάστρο!! 
Ο Γιώργος Βούκανος κάλεσε τον Σταμάτη Κραουνάκη στο πανέμορφο Κάστρο Χλεμούτσι για να μας χαρίσει ο μεγάλος μας συνθέτης μια βραδιά μοναδική με ενέργεια και τρυφερότητα! Τις μεγάλες επιτυχίες του Κραουνάκη θα τις απολαύσουμε από τον ίδιο και φυσικά από την αγαπημένη ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών που τους ξέρουμε όλοι ως Σπείρα! 
 
«Το Φεστιβάλ και τα μάτια σας»
Το Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης φέτος μας χαρίζει ένα αξέχαστο καλοκαίρι με τις επιλογές και την φιλοσοφία του! Επιλογές όπως του Βασίλη Λέκκα που έδωσε μια συγκλονιστική συναυλία στις 16 Αυγούστου στο Χλεμούτσι με Πανσέληνο με μια ονειρική Άντα Αθανασοπούλου μαζί του! Ο Βασίλης Λέκκας ξεσήκωσε το κοινό με ανεπανάληπτες ερμηνείες τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, έκλεισε με την φράση «Το Φεστιβάλ και τα μάτια σας» και ευχαρίστησε τον Γιώργο Βούκανο ερμηνεύοντας και ένα τραγούδι του από παλιότερη συνεργασία τους το «Μέλι μου και αστέρι μου»! Τελικά αυτό το Φεστιβάλ έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό και όσοι το ακολουθούν βιώνουν ανεπανάληπτες στιγμές και όχι μόνο οι θεατές αλλά και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν όπως ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Βασίλης Λέκκας! Στιγμές μοναδικές  που μας υπόσχεται το Φεστιβάλ να μας χαρίσει και ο Σταμάτης Κραουνάκης αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου μια νύχτα γιορτής και όπως λέει και ο αγαπημένος συνθέτης… Φίλα με στο Κάστρο!! Σας περιμένουμε!
 protinews
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019