Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Τη σκότωσε και τη διαμέλισε γιατί είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου

Οι λεπτομέρειες προκαλούν σοκ με την αγριότητά τους

Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Τη σκότωσε και τη διαμέλισε γιατί είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου

Απρίλιος 24, 2019 01:15 ΜΜ
Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Τη σκότωσε και τη διαμέλισε γιατί είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου
Ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας διαλεύκαναν οι αρχές στη Ρωσία, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail. Η φρικιαστική αυτή υπόθεση αφορά τη δολοφονία μιας γυναίκας από έναν 27χρονο γιατρό, στο Κούρσκ, όταν αυτός κατά τη διάρκεια του σεξ ανακάλυψε ότι το θύμα ήταν τρανσέξουαλ που είχε κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου.
 
Ο 27χρονος  γιατρός Μιχαήλ Τιχόνοφ ομολόγησε, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι δολοφόνησε την 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια και στη συνέχεια τη διαμέλισε για να κρύψει τα ίχνη του.
 
 
Ο Τιχόνοφ όπως είπε στους αστυνομικούς στραγγάλισε το θύμα του όταν κατάλαβε, ενώ έκαναν σεξ, ότι ήταν τρανσέξουαλ που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Η φρικιαστική υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα της άτυχης κοπέλας έχασε τα ίχνη της και άρχισε να την αναζητεί.
 
 protinews
 
Όπως δημοσιεύει η Daily Mail αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «θύμα και θύτης πήγαν στο διαμέρισμα της 25χρονης. Εκεί κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια ξεκίνησαν να κάνουν σεξ. Ο δράστης κατάλαβε ότι η παρτενέρ του ήταν άνδρας στο παρελθόν. Εκείνη προσπάθησε να συνεχίσει το σεξ, αλλά αυτός την άρπαξε από το λαιμό και την έσφιξε έως ότου βεβαιωθεί πως έχει πεθάνει».
 
Οι λεπτομέρειες που ακολουθούν προκαλούν σοκ με την αγριότητά τους καθώς ο 27χρονος γιατρός μετέφερε τη σορό της 25χρονης στο μπάνιο, όπου και τη διαμέλισε. Ο δράστης συνεχίζοντας την αποτρόπαια πράξη, άλλα κομμάτια αποφάσισε να τα μαγειρέψει πριν να τα πετάξει στα σκουπίδια, άλλα να τα μεταφέρει στο δικό του διαμέρισμα για να τα πετάξει από εκεί στα σκουπίδια, ενώ αλλά επιχείρησε να τα τεμαχίσει σε πολύ μικρά κομμάτια και να τα πετάξει στην τουαλέτα!
 
Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται, ενώ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το φόνο και το διαμελισμό της σορού της 25χρονης.
 
 
 
Share this:
Tags:

-

-