Για νέο ξεκίνημα στην Καλαμάτα

ΠΑΟ Βάρδας

Για νέο ξεκίνημα στην Καλαμάτα

Οκτώβριος 12, 2017 10:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος

Αποφασισμένος για ένα νέο ξεκίνημα εμφανίζεται ο ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να παίζουν την Κυριακή στην Καλαμάτα με την ομώνυμη τοπική ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αστέρα Βλαχιώτη εντός έδρας που συνοδεύτηκε και με μέτρια εμφάνιση επέφερε αρχικά μια δόση απογοήτευσης, αλλά στη «Μπάρτσα» δηλώνουν αποφασισμένοι να κοιτάξουν τη συνέχεια σ’ έναν μαραθώνιο που έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας. Συζήτηση για ανάλυση της ήττας ασφαλώς και έγινε, ενώ επισημάνθηκε από όλους πως  η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα σε ορισμένους τομείς.

 

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα

Όσον αφορά τον κυριακάτικο αγώνα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ο Ηλίας Φωτόπουλος γυμνάζει καθημερινά τους παίκτες του σε απογευματινή βάση ενώ μια τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί το Σάββατο το πρωί. Οι Ντόμας και Λιόσης που αποβλήθηκαν δεν υπολογίζονται, ενώ όπως είναι λογικό οι εν λόγω απουσίες θα επιφέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο κ. Φωτόπουλος δοκιμάζει διάφορα σχήματα χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο αν και οι Καρούτης -Μάζης είναι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού. Τέλος δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ραφαήλ Σιδέρης.

 

Ο τυχερός της λαχειοφόρου

Ο τυχερός αριθμός της λαχειοφόρου του ΠΑΟ Βάρδας, που κερδίζει την τηλεόραση είναι το 303... Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

 

Share this:
Tags:

Κεραυνός χτύπησε πέντε φορές στον Αμβρακικό