Γιορτή του αθλητισμού

Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου Δ. Ηλιδας

Γιορτή του αθλητισμού

Ιούνιος 18, 2019 07:00 ΜΜ
Γιορτή του αθλητισμού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου Δ. Ηλιδας σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Αρραχίων» το Σάββατο 15 Αυγούστου παρουσίασε στο Λαζαράκειο Μέγαρο μια εντυπωσιακή παράσταση με χορούς οριεντάλ και επίδειξη πολεμικών τεχνών από τους μικρούς φίλους των συλλόγων. 
Η πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Περιστερίου κ. Άννα Κορτέση δήλωσε: 
«Ήταν μια ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι κίνηση και η κίνηση είναι η αδιάψευστη μαρτυρία για την ύπαρξη της ζωής. Οι αθλητές και οι αθλητικές ομάδες αντιπροσωπεύουν μια κοινωνία και εμείς είμαστε περήφανοι που έχουμε στον σύλλογο μας αυτά τα υπέροχα παιδιά που μας θυμίζουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε εμείς οι μεγάλοι να δουλεύουμε σκληρά αλλά κυρίως να γινόμαστε πρότυπα. 
Ευχαριστούμε την χοροδιδάσκαλο Μπουτζαρέλη Νίκη και τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών Παπαδόπουλο Θανάση που ένα χρόνο τώρα έρχονται στο χωριό μας και διδάσκουν τις αξίες του αθλητισμού. 
Επίσης να συγχαρώ ένα προς ένα τα παιδιά για την συμμετοχή τους ,γιατί αθλητισμός σημαίνει κοπιαστικό έργο και εντατική προσπάθεια. Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλους τους μικρούς ήρωες».
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019