Γνώριμο σκηνικό καταστροφής στο χώρο του Βαρκό Καλίδονας!

Κατακλύστηκε από τεράστιες ποσότητες λάσπης μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

Γνώριμο σκηνικό καταστροφής στο χώρο του Βαρκό Καλίδονας!

Ιανουάριος 12, 2019 08:30 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Γνώριμο σκηνικό καταστροφής στο χώρο του Βαρκό Καλίδονας!

 Στη «δίνη» των έντονων βροχοπτώσεων βρέθηκε για μια ακόμα φορά,  ο χώρος τέλεσης των πασίγνωστων πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βαρκό Καλίδονας, ο οποίος κατακλύστηκε από τεράστιες ποσότητες λάσπης και υπέστη σημαντικές ζημιές.

Πρόκειται για …γνώριμο σκηνικό καταστροφής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο πανέμορφο  μέρος, ελλείψει και των αναγκαίων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας  των εγκαταστάσεων που έχει δημιουργήσει με μεράκι ο πολιτιστικός σύλλογος Καλίδονας.

Την αδιαφορία  όλων των εμπλεκόμενων φορέων, να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να σταματήσει η  ολοσχερής καταστροφή του εντυπωσιακού  αυτού χώρου,  επισημαίνει εκ νέου η πρόεδρος του συλλόγου κ. Τρανταφυλλιά Νιάρχου

«Αγωνίζομαι προσωπικά ως πρόεδρος του πολιτιστικού μας συλλόγου από το 2012 και δεν βρίσκω κατανόηση από πουθενά… Λυπάμαι που είμαι ενεργός πολίτης και ενδιαφέρομαι για να προβάλλεται και να ακούγεται ο τόπος μας, κάτι που  έχουμε αποδείξει ως σύλλογος και εισπράττουμε αδιαφορία και περιφρόνηση. Στο χώρο αυτό γίνονται εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν ποιοτικά ολόκληρο το δήμο και όχι μόνο. Αναδείξαμε την περιοχή μας το δήμο μας, το χωριό μας, ολόκληρο τον νομό μας. Ειλικρινά με πονάει η ψυχή μου, που βλέπω την καταστροφή αυτή. Κρίμα τόσος αγώνας και τόσα χρήματα που έχουν διατεθεί για αυτό τον χώρο, να χαθούν όλα» αναφέρει με εμφανή την απογοήτευση η κ. Νιάρχου.

 

Share this:
Tags:

ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ -IZMIR MARCHE (σε δύο εγγραφές, 1η έτους 1908 και 2η έτους 2003)