Χαμηλώνουν οι τόνοι

Πανηλειακός

Χαμηλώνουν οι τόνοι

Νοέμβριος 27, 2019 06:02 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Χαμηλώνουν οι τόνοι

Στόχος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη Βάρδα

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Πανηλειακού για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε η ομάδα την περασμένη αγωνιστική κόντρα στο Διαβολίτσι. Ειδικότερα σε μια κρίσιμη χρονικά στροφή , οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πάθος και χαρακτήρα φτάνοντας έτσι μια επιτυχία που τους δίνει άλλη ώθηση ενόψει της συνέχειας. «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πετάμε στα σύννεφα. Οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί καθώς μπροστά μας έχουμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βάρδα», επεσήμανε από τη μεριά του ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου Κώστας Λούσκος. Στον Πανηλειακό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα στο «Γ. Καλάκος», αλλά από κει και πέρα η ομάδα του Πύργου θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον Μπαβέλη να μην υπολογίζεται σίγουρα καθώς είναι τραυματίας.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ KEEWAY TARGET 125i‼

Ξεκινάει από την περασμένη  Κυριακή 24/11, και θα συνεχιστεί για το επόμενο διάστημα η λαχειοφόρος αγορά που διοργανώνει ο Πανηλειακός με μεγάλο έπαθλο ένα μηχανάκι Keeway Target 125i. Το Keeway Target 125i είναι ένα πολύ φιλικό στη χρήση παπί, με στοιχεία που το κάνουν άριστο για παρατεταμένη, καθημερινή, σκληρή χρήση. Ξεκάθαρα μέσο μεταφοράς για ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν από ένα παπί, το Target έρχεται πλέον σαν μοντέλο Euro4 διαθέτοντας ψεκασμό στην τροφοδοσία, δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σύστημα CBS, τον γνωστό τεράστιο (για παπί) αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και ανανεωμένη, φρεσκαρισμένη εμφάνιση. Η τιμή του λαχνού ανέρχεται στη συμβολική τιμή του 1€. Λαχνοί θα διατίθενται και στον σημερινό αγώνα τόσο στα εκδοτήρια του γηπέδου όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης από υπαλλήλους του εμπορικού τμήματος της ομάδας μας. Τις επόμενες μέρες λαχνοί θα διατίθενται μέσω του Υπεύθυνου του Εμπορικού τμήματος του Πανηλειακού, Αντώνη Κανελλόπουλου (τηλ. επικ.: 6972 675 032), καθώς και από μέλη της ερυθρόλευκης Διοίκησης.

 

Ευχαριστήριο  σε Νικολακόπουλο

Τέλος, η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για πολλοστή φορά τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο και την εταιρεία Dedalos Security για την πολύτιμη προσφορά και την βοήθειά τους στην υλοποίηση των ιδεών και των ενεργειών που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού Συλλόγου της πόλης μας.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»

Share this:
Tags:

-

-