Χάρης Μιχαλακόπουλος -Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου

ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Χάρης Μιχαλακόπουλος -Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου

Μάιος 16, 2019 12:05 ΜΜ
Χάρης Μιχαλακόπουλος -Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου
Οι εκλογές δεν είναι δυνατόν να αναστέλλουν τις λειτουργίες του Κράτους σε οποιοδήποτε βαθμό (Περιφέρεια-Δήμο κλπ).
Το σεισμικό φαινόμενο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει επίκεντρο τη περιοχή μας (Κατάκολο, Άγιο Ηλία, Άγιο Ανδρέα, Κορακοχώρι, Σκουροχώρι, Μυρτιά, Λεβεντοχώρι, Σκαφιδιά κλπ) έχει ανησυχήσει έντονα τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής μας και έχει προκαλέσει δυστυχώς και ζημιές σε κτίρια και εμπορεύματα.
Καλούμε λοιπόν όλους τους εμπλεκόμενους ,να ασχοληθούν άμεσα με αυτό. Να συσταθούν οι προβλεπόμενες επιτροπές καταγραφής ζημιών και στατικότητας δημόσιων ή μη κτιρίων, σχολικών συγκροτημάτων κλπ και να μην αφήσουν ούτε ημέρα να χαθεί, έτσι ώστε να μη χαθούν και τυχών προθεσμίες για αποζημίωση.
Ελπίζουμε η ευαισθησία όλων σας να είναι μεγαλύτερη ,από τη σπουδή που δείχνετε ,προς άγρα ψήφων.
Εμείς σταθερά κοντά στη κοινωνία και στον απλό πολίτη ,σας μεταφέρουμε όπως έχουμε υποχρέωση την ανησυχία του και τις δικαιολογημένες απαιτήσεις του.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις όσο αφορά τις ενέργειες σας. Ελπίζουμε να είστε χρήσιμοι και να μην αρκεστείτε σε επικοινωνιακά παιχνίδια ,σέρνοντας κουστωδίες και βγάζοντας φωτογραφίες, ειδικά στο Κατάκολο εν όψη και της τουριστικής σαιζόν. Ο κόσμος βαρέθηκε τα ευχολόγια.
 
Share this:
Tags:

-

-