Χιλιάδες καταναλωτές στην 4η Λευκή Νύχτα

Με επιτυχία στέφτηκε η φετινή διοργάνωση στην πόλη του Πύργου

Χιλιάδες καταναλωτές στην 4η Λευκή Νύχτα

Αύγουστος 19, 2019 08:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Χιλιάδες καταναλωτές στην 4η Λευκή Νύχτα
Τα καταστήματα κατακλύστηκαν από κόσμο λόγω και των υψηλών προσφορών
Ψυχαγωγία για όλα τα γούστα,  με αποκορύφωμα τη συναυλία του Χρ. Χολίδη εν μέσω εκατοντάδων βεγγαλικών!
 
 
Με επιτυχία στέφτηκε η φετινή 4η Λευκή Νύχτα που έγινε το Σάββατο το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στην πόλη του  Πύργου, με τη συμμετοχή χιλιάδων καταναλωτών από την Ηλεία, αλλά και γειτονικές περιοχές.
Η προετοιμασία των καταστημάτων ξεκίνησε από το μεσημέρι και κορυφώθηκε αργά το απόγευμα, οπότε άρχισαν να προσέρχονται  οι πρώτοι πελάτες  στα εμπορικά μαγαζιά που και φέτος  είχαν επιβάλλει μεγάλες εκπτώσεις, μέχρι και 70%.
Σταδιακά εξάλλου, τόσο οι ντόπιοι όσο και μεγάλος αριθμός επισκεπτών άρχισαν να καταλαμβάνουν τα καταστήματα ψυχαγωγίας και εστίασης  στο κέντρο της πόλης, τα οποία λίγο μετά τις 9 το βράδυ γέμισαν ασφυκτικά.
Ωστόσο αρχικά δεν υπήρξε μεγάλη κίνηση στην κεντρική πλατεία Πύργου, κάτι που αντεστράφη στη συνέχεια, κυρίως  το διάστημα που επρόκειτο να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία από τον Χρήστο Χολίδη και το σχήμα του Frangelico.
Ο γνωστός καλλιτέχνης βγήκε στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία λίγο μετά τη 1 τη νύχτα, ενώ ταυτόχρονα  ο  ουρανός  έγινε «νύχτα- ημέρα»  από τα εκατοντάδες βεγγαλικά που ρίχτηκαν  για τον εορτασμό της 4ης Λευκής Νύχτας.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Κώστας Πετρόπουλος, που είχε την επιμέλεια για τη διοργάνωση της γιορτής των καταναλωτών, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση  του κόσμου, ευχαριστώντας παράλληλα  τους επαγγελματίες που συνέβαλαν στα μέγιστα  στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
Κατακλύστηκαν
Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας εξάλλου,  τα περισσότερα καταστήματα  στα κεντρικά σημεία του Πύργου κατακλύστηκαν από πελάτες, που έκαναν  τα ψώνια τους  εκμεταλλευόμενοι  τις μεγάλες προσφορές σε διάφορα είδη.
Είδη ένδυσης και υπόδησης είχαν την τιμητική τους, ενώ σημαντική κίνηση παρουσίασαν τα κοσμηματοπωλεία, καταστήματα  με  είδη εξοπλισμού για το σπίτι, αντίκες κ.α.
Παράλληλα ουρές σχηματίστηκαν στα ψητοπωλεία και στα μαγαζιά με γρήγορο φαγητό, αφού  οι περισσότεροι  καταναλωτές έμειναν για αρκετές ώρες   στους δρόμους της πόλης!
Από την άλλη πλευρά όσον αφορά το καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό μέρος της 4ης Λευκής Νύχτας, πέρα από το Χρ. Χολίδη και το σχήμα του Frangelico που γέμισαν την κεντρική πλατεία, και σε πολλά ακόμα σημεία του Πύργου υπήρχαν αξιόλογα  συγκροτήματα,  τα οποία ήταν για όλα τα γούστα απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα  των παρευρισκόμενων θεατών.  
Και βέβαια σε αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα διάφορα δρώμενα για τα μικρά παιδιά, που ήταν εκδήλωση κλόουν  στην οδό 28ης Οκτωβρίου, παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία ΟΤΕ, παιδική εκδήλωση στην οδό Ερμού κ.α.
Όσον αφορά  την προσέλευση του κόσμου σε σχέση με πέρυσι, οι απόψεις πολλών παρευρισκόμενων διίστανται, αφού αρχικά μεν μπορεί να μην υπήρξε σημαντικός αριθμός  καταναλωτών στην πόλη, κάτι που ωστόσο άλλαξε στη συνέχεια.
Πάντως αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, πέρα από τα ψώνια και τη ψυχαγωγία,  δίνει την ευκαιρία  στην πόλη του Πύργου να ξεφύγει από τα συνήθη επίπεδα της καθημερινότητας…
protinews
 
 protinews
 
protinews
 
protinews
Share this:
Tags:

-

-