Χριστοδουλόπουλος: Σεμνά και ταπεινά

«Όλα εξαρτώνται από εμάς για να τελειώσει καλά η χρονιά»

Χριστοδουλόπουλος: Σεμνά και ταπεινά

Απρίλιος 16, 2018 11:15 ΠΜ
Χριστοδουλόπουλος: Σεμνά και ταπεινά
Με το 1-0 επί του Πλατανιά η Ενωση πλησίασε κι άλλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα. Κι αφού δεν τελείωσε ακόμη, θα πρέπει όλοι να παραμείνουν προσγειωμένοι, όπως είπε και ο Χριστοδουλόπουλος.
 
«Μας έχουν επηρεάσει οι διακοπές που υπήρχαν, λόγω Πάσχα και των άλλων συμβάντων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν είχε καθόλου ρυθμό το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε, ο Πλατανιάς αμυνόταν κάτω από το κέντρο, παρασυρθήκαμε στον ρυθμό του, ευτυχώς μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Πάντα έκανα καλά παιχνίδια στην καριέρα μου, η διαφορά σε αυτή τη διετία στην ΑΕΚ είναι η συνέπεια και η συνέχεια που υπάρχει», είπε αρχικά ο Λάζαρο και πρόσθεσε...
 
«Όλα εξαρτώνται από εμάς για να τελειώσει καλά η χρονιά, σεμνά και ταπεινά όπως όλη την σεζόν, να κάνουμε κάτι μοναδικό. Απομένουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και ο ημιτελικός του Κυπέλλου, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε σίγουρα και τον τελικό, όλα θα πάνε καλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει».
 
Πηγή: gazzetta.gr
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου