«Η Αρχαία Ολυμπία να αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης για όλη την Ηλεία»

Γιώργος Γεωργιόπουλος

«Η Αρχαία Ολυμπία να αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης για όλη την Ηλεία»

Αύγουστος 26, 2019 03:00 ΜΜ
«Η Αρχαία Ολυμπία να αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης για όλη την Ηλεία»
Με μεγαλοπρέπεια η χθεσινή τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας και του νέου Δημοτικού Συμβούλιου
 
Με μεγαλοπρέπεια και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (στο Δημοτικό Κατάστημα Αρχαίας Ολυμπίας) η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των νέων τοπικών συμβούλιων.
Η ορκωμοσία τελέστηκε υπό του Σεβασιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού ο οποίος, ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας επιτύχει στο δύσκολο έργο του, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί. 
Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, τόνισε πως «η Ολυμπία είναι ένας ξεχωριστός τόπος που θα πρέπει όλοι να προστατεύουμε και να αναδείξουμε, ένα ισχυρό brand name που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή ανάπτυξης για όλη την Ηλεία, αλλά και για όλη της Περιφέρεια». Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ενότητας, επισημαίνοντας πως «σήμερα δίνουμε όλοι όσοι εκλεχθήκαμε όρκο, προκειμένου να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που δώσαμε προεκλογικά στους δημότες».
Την ορκωμοσία τίμησαν με την παρουσία πλήθος αιρετών και νέων Δημάρχων, βουλευτές και απλοί δημότες από κάθε γωνιά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.
 
Share this:
Tags:

-

-