«Η Δυτική Ελλάδα γίνεται το αθλητικό κέντρο της Μεσογείου»

Λευτέρης Αυγενάκης

«Η Δυτική Ελλάδα γίνεται το αθλητικό κέντρο της Μεσογείου»

Αύγουστος 22, 2019 06:30 ΜΜ
«Η Δυτική Ελλάδα γίνεται το αθλητικό κέντρο της Μεσογείου»
Συνέντευξη Τύπου για τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, που θα διεξαχθούν στην Πάτρα από την προσεχή Κυριακή 25 Αυγούστου έως και τις 31 τρέχοντος, παρέθεσε η Οργανωτική Επιτροπή παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του γενικού γραμματέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Ιάκωβου Φιλιππούση.
Το «εθνικό στοίχημα» της επιτυχίας τους, καθώς η Ελλάδα ξαναμπαίνει στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη ως οικοδέσποινα μεγάλου μεγέθους διοργανώσεων, τα πολλαπλά οφέλη για την Αχαΐα, τη Δυτική Ελλάδα και όλη τη χώρα, η σημαντικότητα της διηπειρωτικής παρουσίας 26 χωρών και πάνω από 700 αθλητών, άλλων τόσων ξένων στελεχών των αποστολών, των 1.200 εθελοντών, των ξένων επισήμων (μεταξύ των οποίων και ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό), η «κληρονομιά» που θα μείνει στην πόλη όταν «σβήσουν τα φώτα» και ο απαραίτητος οικονομικός έλεγχος, κατόπιν, για το πού και πώς ξοδεύτηκε κάθε ευρώ των φορολογούμενων πολιτών ήταν ορισμένα από τα κύρια θέματα που θίχθηκαν προτού όλοι οι παριστάμενοι να καλέσουν σύσσωμες τις τοπικές κοινωνίες για να στηρίξουν και να αναδείξουν τους Αγώνες.
 «Οι ΙΙ Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες είναι γεγονός. Από τις 25 και μέχρι τις 31 Αυγούστου η Πάτρα, η Αχαΐα, το Αγρίνιο, η Δυτική Ελλάδα,  γίνεται το αθλητικό κέντρο της Μεσογείου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019