Η Ηλεία μιας άλλης εποχής.

Η Ηλεία μιας άλλης εποχής.

Μάιος 11, 2017 12:25 ΜΜ
Η πρώτη αλωνιστική μηχανή για τα ρύζια του βάλτου στην ευρύτερη περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου Ζαχάρως. Διακρίνονται μεταξύ άλλων οι Κώστας Κόλιας, Λεωνίδας Φαναράς, Νώντας Ξουραφάς και πίσω ο Ντίνος Ξουραφάς. Επάνω: Γ. Βλάχος, Σπύρος Κόλλιας, Βας. Αντωνόπουλος και Ηλ. Διαμαντόπουλος.
(Η φωτογραφία είναι από το βιβλίο του Θ. Κόλλια «Αλλοτινές Εποχές» (www. yannitsochori.blogspot.gr).
 

Μια συλλεκτική και ιστορική φωτογραφία από την Αμαλιάδα.

Το ιστορικό παρεκκλήσι της Φραγκαβίλλας εν έτει 1960.

Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Μια συλλεκτική φωτογραφία από τον Πύργο της δεκαετίας του 50. Οι Αφοί Ανδρέας και Γεράσιμος Ηλιόπουλος, στο μανάβικο στην περιοχή του σταυροπάζαρου στις αρχές της δεκαετίας του 50.

Μια συλλεκτική φωτογραφία από τον Πύργο της δεκαετίας του 60.  Ο αγαπημένος μου παππούς Θεόδωρος Λάμπρος όρθιος έξω από το μικρό αλλά «ζεστό» παντοπωλείο του «Η ΑΦΘΟΝΙΑ».
Γιατί τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι πάντα μέσα στις καρδιές μας…
Μια συλλεκτική φωτογραφία από τον Πύργο μιας άλλης εποχής. Μεγάλη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μια παρέα μουσικών διακρίνεται στην φωτογραφία. Είναι οι Αντώνης Πολίτης, Γιάννης Μούτσος, Αντώνης Ροζής, Χρήστος Σκανδάλης, Παναγιώτης Σκανδάλης, Αναστάσιος Γάσπαρης και ο μικρός Δημήτρης Μούτσος.
Μια συλλεκτική φωτογραφία από τον Πύργο της δεκαετίας του 10. Το εργοστάσιο Οινοποιίας εν έτει 1918.
Μια συλλεκτική φωτογραφία από την Αλφειούσα μιας άλλης εποχής. Ασκήσεις και πόζα… στο φωτογραφικό φακό από τους μικρούς (τότε) Τάκη Καψοκοίλη και Ανδρέα Κόντη στην πρώτη σειρά.
Share this:
Tags:

Οδηγοί που σίγουρα δε θες να εμφανιστούν στο δρόμο σου