Η καλύτερη συνήθεια μας

Μεγάλες συνεργασίες του «HOT Service»

Η καλύτερη συνήθεια μας

Οκτώβριος 12, 2017 10:11 ΠΜ
Η ομάδα του «HOT Service» βρίσκεται πάντα εκεί για να σας εξυπηρετήσει.
 
Αποτελεί σίγουρα την γευστικότερη συνήθεια μας τα τελευταία εικοσιένα χρόνια…  Ο λόγος για το «HOTService» που έχει ταυτιστεί με την ποιότητα αλλά και τις εξαιρετικές γεύσεις «κακομαθαίνοντας» τον ουρανίσκο μας. Συνεχίζοντας την μοναδική του παράδοση, εκείνη που θέλει να προσφέρει πάντα ότι καλύτερο στους απαιτητικούς της γεύσης, ο Κώστας Φωτόπουλος- ιδιοκτήτης του «HOT Service»  προχώρησε σε διεύρυνση της συνεργασίας του με την εταιρεία 3Ε και την CocaCola δημιουργώντας μοναδικές προσφορές για τους πελάτες του καταστήματος. Με την αγορά δύο clubsandwichπαίρνετε δώρο μία CocaCola 500ml ενώ για εκείνους που θα επιλέξουν να απολαύσουν δύο burger παίρνουν δώρο μία CocaCola 330 ml. Βέβαια στο «HOT Service» θα βρείτε πάντα τα αγαπημένα σας σάντουιτς, κρέπες αλλά και μεγάλη ποικιλία από σφολιατοειδή με την γνωστή πάντα ποιότητα του «HOT Service». Οι μεγάλες όμως συνεργασίες δεν σταματούν εκεί, αφού ο Κώστας Φωτόπουλος επέλεξε να συνεργαστεί με τις εταιρείες Hellmans  και Mccain προσφέροντας μόνο τα καλύτερα σε όσους επιλέγουν το «HOT Service» για τις μικρές ή τις μεγαλύτερες γευστικές τους «αμαρτίες». 
 
 
 
Συνοδεύστε με την αγαπημένη σας CocaCola ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο γεύμα σας… ενώ μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από τις ξεχωριστές προσφορές του «HOT Service».
 
Για τους λάτρεις του καφέ
 
Κι επειδή όλοι αγαπούν τον καλό καφέ, στο «HOT Service» επέλεξαν να συνεργαστούν με την εταιρεία Lavazzaπου ανήκει στον μεγάλο όμιλο της 3Ε. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ζήσετε την πολυτέλεια του πιο εκλεκτού ιταλικού καφέ με τη Lavazza και μάλιστα στην  πιο «Hot» τιμή της αγοράς… δηλαδή μόλις με 1€. Απολαύστε τον καφέ σας, όπως σας αρέσει,  ζεστό ή κρύο, στο κατάστημα ή στον χώρο της δουλειάς.  
Το «HOT Service» θα το βρείτε στην ΕθνικήςΑντιστάσεως 1, στον Πύργο απέναντι από το 2ο Γυμνάσιο Λύκειο αλλά και στο τηλέφωνο 2621023518. 
 
 
ζήσετε την πολυτέλεια του πιο εκλεκτού ιταλικού καφέ με τη Lavazza στο «HOT Service»
Share this:
Tags:

Κεραυνός χτύπησε πέντε φορές στον Αμβρακικό