Η κυβέρνηση της ΝΔ κράτησε «όρθια» τη χώρα εν μέσω πανδημίας

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΗΛΕΙΑΣ

Η κυβέρνηση της ΝΔ κράτησε «όρθια» τη χώρα εν μέσω πανδημίας

Ιούλιος 06, 2020 10:00 ΠΜ
Η κυβέρνηση της ΝΔ κράτησε «όρθια» τη χώρα εν μέσω πανδημίας

*Χρήστος Γαβράς: Γίνεται μεγάλη προσπάθεια που αναγνωρίζεται ήδη από όλες τις δημοσκοπήσεις, με το λαό να εμπιστεύεται Κυριάκο Μητσοτάκη.

*Αυγερινοπούλου-Νικολακόπουλος και Σταθοπούλου συμμετέχουν στη συνεδρίαση.

 

Τα πλέον σοβαρά πολιτικά ζητήματα αλλά και μείζονα θέματα που αφορούν στην οικονομική κρίση μετά την πανδημία, ανεπτύχθησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηλείας που έγινε υπό την προεδρία του Χρήστου Γαβρά και είχε ενδιαφέρον σε πολιτικό και τοπικό επίπεδο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν οι βουλευτές Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, η πολιτευτής του κόμματος Μαριάννα Σταθοπούλου και ο συντονιστής οργανώσεων Δυτικής Ελλάδας Νίκος Γιαννούρης.

Στην αρχή της διαδικασίας έγινε ενημέρωση πάνω στα νέα δεδομένα οργάνωσης και λειτουργίας της κομματικής οργάνωσης, ενώ ο Χρήστος Γαβράς σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του, όπως καταδεικνύουν και όλες οι δημοσκοπήσεις, κατάφερε σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που τα πάντα άλλαξαν από τον COVID-19 να κρατήσει τη χώρα μας «όρθια», να δώσει με επιτυχία βαρύτητα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας που άντεξε και με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της «πρώτης γραμμής».

Το «στοίχημα» ανεργίας-οικονομίας

Ακολούθως έγιναν πολλές αναφορές στη μεγάλη μάχη που καλείται να δώσει η κυβέρνηση για την ανασύνταξη της οικονομίας και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, ειδικά σε κατηγορίες που έχουν πληγεί όπως είναι ο τουρισμός, η επιχειρηματικότητα και η αγροτική παραγωγή, τομείς που έχουν άμεση σχέση και με την Ηλεία.

Το φάσμα της ανεργίας τόνισε ο Χρήστος Γαβράς είναι η πιο μεγάλη απειλή, για αυτό και η κυβέρνηση και όλα τα «εργαλεία» του μηχανισμού της προσπαθούν να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Μέσω του ΟΑΕΔ ή με προγράμματα στήριξης και έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, όπως και μέσω των ειδικών αποζημιώσεων που δρομολογεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την απώλεια εισοδήματος σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Εκλογές προσεχώς

Στο μεταξύ, στην ίδια συνεδρίαση ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές στη ΔΕΕΠ Ηλείας το χρονικό διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς, όπως και η ακριβής ημερομηνία από τον γραμματέα οργανωτικού, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει και τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Share this:
Tags:

-

-