Η βραδιά των παλαιών προσκόπων!

Με επιτυχία έγινε η καλοκαιρινή συνάντηση στον κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς

Η βραδιά των παλαιών προσκόπων!

Αύγουστος 30, 2019 06:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Η βραδιά των παλαιών προσκόπων!
Μοναδικές στιγμές έζησαν οι παρευρισκόμενοι στην καλοκαιρινή  γιορτή- συνάντηση των παλαιών προσκόπων που έγινε στον κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς.
Η όμορφη συνάντηση έγινε τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και συμμετείχαν σε αυτή μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο, προσωπικότητες της περιοχής, ανώτερα στελέχη κ.α.
Οικοδεσπότης της βραδιάς εξάλλου ήταν  ο αγχηγός  της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας κ.Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων, κάτι που  από κοινού με τους προσκόπους της νέας γενιάς επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Ειδικά, για το έργο  της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας ο κ.Τριανταφυλλόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή, ανέλυσε τον κοινωνικό και παρεμβατικό ρόλο και τους στόχους της Ένωσης και ευχαρίστησε και συνεχάρη τους επιτυχόντες και  τους δραστήριους βαθμοφόρους της πόλης που για 37 χρόνια αξιοποιούν το χώρο για να μεταλαμπαδεύσουν τις Αξίες τους με σύνθημα ''Η Σκαφιδιά ενώνει τις γενεές και ξυπνά τις αναμνήσεις'', που για 9η φορά συναντούνται στο χώρο.Ομοίως και τον χορηγό ΙΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ. Επίσης αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του  πρ. Έφορου  Περιοχής και εκπαιδευτή  Δημ.Σαργέντη .
Ο υπ/γος της οργάνωσης κ.Ανδρ. Γιατράς ,διάβασε μήνυμα του Προέδρου Παλαιών Προσκόπων κ.Δημ.Μαναρακη ,μεστό από  διδάγματα και κατευθύνσεις ζωής,αναμνήσεις,αλλά και στόχους για ανάπτυξη του Προσκοπισμού.
Μετά την Προσκοπική Πυρά και από το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί παρουσίασαν  ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια, ενώ οι αναμνήσεις από το προσκοπικό  παρελθόν  έδωσαν και πήραν!
Οι διοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες στο  ΙΕΚ Σμαρνακη και στο κτήμα Μερκούρη για τις προσφορές τους και έδωσαν ραντεβού  με υγεία και χαρά σε μια νέα συνάντηση του χρόνου.
Παρόντες ο Ηλείος Μουσικοσυνθέτης κ.Ηλίας Ανδριόπουλος και η σύζυγός του Λένα (παλιά βαθμοφόρος).
Επίσης ο αρχηγός .του 1ου Συστήματος Δ/Π Πύργου κ. Γιώργ. Καραμάνης και κ. Παν.Καρακίτσος, το στέλεχος από τους Παλαιούς Προσκόπους Πατρών κ.Σ.Τσαγκαρουσιάνος και  ο κ. Β.Στιβανάκης 
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019