Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Νέα επιδείνωση του καιρού από σήμερα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ιανουάριος 28, 2019 08:25 ΠΜ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν και πάλι την Ηλεία σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα και θα μας επηρεάσει καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ο διαχειριστής του «ΗΛΕΙΑ καιρός» Θοδωρής Κονδύλης μιλώντας στην «Πρώτη» τόνισε: «Διατηρείται ίδια η ατμοσφαιρική κυκλοφορία, αλλεπάλληλα βαρομετρικά χαμηλά και τη νέα εβδομάδα με κατά περιόδους ισχυρά φαινόμενα, την ώρα που ήδη αντιμετωπίζει η περιοχή μας υπερχείλιση Αλφειού και χειμάρρων καθώς και κατολισθήσεις όπως προγνωστικά τα περιμέναμε. Δυστυχώς, η εικόνα των συνεπειών περιμένουμε να επιδεινωθεί με την εμμονή της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας να φέρνει νέες ατμοσφαιρικές διαταραχές. Συμπερασματικά: θα πρέπει να περιμένουμε πιο δύσκολη τη νέα εβδομάδα από την προηγούμενη. Προσοχή στον καιρό!
Αναλυτικά η εξέλιξη του καιρού:
Την Δευτέρα περιμένουμε νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν. Αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Περαιτέρω επιδείνωση την Τρίτη με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής.
Την Τετάρτη φαίνεται αρχικά ύφεση, από το απόγευμα θα εκ νέου βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, έντονα έως επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα διαφαίνονται την Πέμπτη, με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες».
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019