Ισόβια για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατώς στη Μυτιλήνη

Το άγριο έγκλημα είχε γίνει όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της εισέβαλε στο σπίτι της και την πυροβόλησε τον Μάη του 2019

Ισόβια για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατώς στη Μυτιλήνη

Νοέμβριος 09, 2019 10:35 ΠΜ
Ισόβια για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατώς στη Μυτιλήνη
Σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καταδικάστηκε σήμερα το βράδυ ο δολοφόνος της 24χρονης Ερατώς από τη Μυτιλήνη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χίου. Επίσης, καταδικάστηκε και σε φυλάκιση τριών ετών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Το δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της «εν βρασμώ» ψυχικής κατάστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δράστης πρόκειται να ασκήσει έφεση.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων,  η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε οκτώ ώρες. Την πρόταση της εισαγγελέα ότι ο 25χρονος είναι «ένοχος όπως κατηγορείται», ακολούθησε η απόφαση για ισόβια κάθειρξη που δικαιώνει την οικογένεια της Ερατώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Δημήτρη Κουζινόγλου που ανέλαβε πολιτική αγωγή.
Η 24χρονη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στις 24 Μαΐου 2019, όταν εισέβαλε στο σπίτι της στη Χρυσομαλλούσα, συνοικία της Μυτιλήνης και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα, ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο.
 
 
 
 
 
 
 
newsbeast
 
 
Share this:
Tags:

-

-