Καλοκαιρινή συνάντηση Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Την Τρίτη 27 Αυγούστου στον κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς

Καλοκαιρινή συνάντηση Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Αύγουστος 21, 2019 06:00 ΜΜ
Καλοκαιρινή συνάντηση Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας
Προσκοπικό θεσμό αποτελεί  η καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που θα γίνει την Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στον κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς,  που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας.
Στην πολλά υποσχόμενη προσκοπική βραδιά, στη μεγάλη αυτή παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι πέρασαν από τις προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού, αλλά και φιλοπρόσκοποι, γονείς κλπ,  καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας, όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.   
       Αναμένεται να παραστούν μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο, προσωπικότητες της περιοχής, ανώτερα στελέχη κ.α.
         Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, που ταυτόχρονα πραγματοποιεί την κατασκήνωση του, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
     Μετά την Προσκοπική Πυρά και από το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια. 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..
    Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν  έγκαιρα, στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019