Το Καρναβάλι Αμαλιάδας 2020 έρχεται ανανεωμένο

Η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων 23 Φεβρουαρίου

Το Καρναβάλι Αμαλιάδας 2020 έρχεται ανανεωμένο

Ιανουάριος 19, 2020 08:18 ΜΜ
Το Καρναβάλι Αμαλιάδας 2020 έρχεται ανανεωμένο

Το φετινό Καρναβάλι Αμαλιάδας έρχεται ανανεωμένο, με πολλές εκπλήξεις και με δρώμενα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Ήδη η οργανωτική ομάδα έχει ξεκινήσει συναντήσεις και τον συντονισμό των πολιτιστικών συλλόγων, φορέων, σωματείων, εθελοντών και του δήμου, για το σχεδιασμό των φετινών εκδηλώσεων που βασίζονται στο κέφι, στην αναβίωση εθίμων απ’ όλη την Ελλάδα και κυρίως να προσφέρουν χαρά και κέφι σε μικρούς και μεγάλους. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το άνοιγμα του Τριωδίου 9 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται με τα Κούλουμα στην Κουρούτα την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ήδη τα πληρώματα έχουν αρχίσει να δηλώνουν τα θέματα που θα υποστηρίξουν, ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες για τις διάφορες κατασκευές έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς. Τη Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. πραγματοποιείται στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο επιπλέον συνάντηση με τους συλλόγους ώστε να αποφασιστεί το κεντρικό θέμα του φετινού Καρναβαλιού Αμαλιάδας και να οριστικοποιηθεί το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με πλήρωμα ή άλλο δρώμενο μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6937 487 087 κ. Δημήτριο Παναγιωτάρα.

Share this:
Tags:

-

-