Κάρολ: Να κλέψουμε το πλεονέκτημα

«Nα μην βάλουμε τον κόσμο στην εξίσωση»

Κάρολ: Να κλέψουμε το πλεονέκτημα

Απρίλιος 17, 2018 11:45 ΠΜ
Κάρολ: Να κλέψουμε το πλεονέκτημα
Ο Τζέισι Κάρολ μίλησε για τα ματς του ΟΑΚΑ και δη για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς (17/4, 21:15) και έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο των «πρασίνων».
 
«Είμαστε αισιόδοξοι ενόψει της σειράς ωστόσο ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο στην Αθήνα απέναντι στους τρελούς οπαδούς οι οποίοι δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα. Θα πάμε και θα παλέψουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέισι Κάρολ, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για την απουσία του Καμπάτσο.
 
«Ο Φάκου έχει σημαντικό ρόλο για μας, είναι δυνατός, γρήγορος και σκληρός παίκτης ωστόσο έχουμε τους παίκτες προκειμένου να καλύψουν το κενό του. Ως ομάδα θα κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και τα οποία έκανε ο Φάκου».
 
Όσο για τον Παναθηναϊκό; «Είναι πολύ δυνατή ομάδα και όπως είπα οι οπαδοί τους δημιουργούν ένα... αρρωστημένο περιβάλλον. Πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίξεις. Όμως έχουμε ξαναβρεθεί σε ανάλογη θέση και ξέρουμε πως να παίξουμε. 'Εχουμε την εμπειρία. Είναι η πιο δύσκολη εβδομάδα της σεζόν και θέλουμε να κλέψουμε το πλεονέκτημα της έδρας και να πάμε στο Final 4 για οποίο παλεύουμε από το ξεκίνημα της σεζόν».
 
Για τα κλειδιά του αγώνα είπε ότι «θα παίξει ρόλο η άμυνα αλλά και κάποια σουτ που πρέπει να βάλουμε. Να τους σταματήσουμε το τρανζίσιον και να μην βάλουμε τον κόσμο μέσα στην εξίσωση του αγώνα» ενώ κατέληξε: «Μου αρέσει να έχω το τελευταίο σουτ. Πάντα θέλω να το έχω».
 
Πηγή: gazzetta.gr
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου