Κλειστά τα σχολεία

Σε τέσσερις δήμους της Ηλείας

Κλειστά τα σχολεία

Ιανουάριος 09, 2017 05:30 ΜΜ

Σε τρεις δήμους θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Σε κάποιες περιπτώσεις θα επανεξεταστεί η κατάσταση για την επαναλειτουργία τους την Τρίτη. Οι δήμοι Ήλιδας, Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Αρχ. Ολυμπίας εξέδωσαν ανάλογες ανακοινώσεις.

 

Στη Πηνεία

Με απόφαση του δημάρχου Ήλιδας, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  της  Δημοτικής  Ενότητας  Πηνείας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης, των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών.

 

Στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ανακοίνωσε ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων από το κύμα ψύχους που επικρατεί στην χώρα, με απόφαση του δημάρχου για αύριο Δευτέρα 09-01-2017 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία: Δημοτικό – Νηπιαγωγείο  Λαμπείας, Λυκειακές Τάξεις Λαμπείας, Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Πανόπουλου, Γυμνάσιο Πανόπουλου, Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Κούμανι.

 

Στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Από το Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης ανακοινώνεται ότι (κατόπιν συνεννόησης και με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν , λόγω προβλημάτων από τις χιονοπτώσεις μόνο τα Δημοτικά Σχολεία Βάρδας, Νέας Μανωλάδας, Παλιάς Μανωλάδας και Μπορσίου καθώς επίσης και τα Νηπιαγωγεία Βάρδας, Συρμπανίου, Νέας Μανωλάδας, Παλιάς Μανωλάδας και Μπορσίου. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

Στο δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

Και στο δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας καθώς και το δημοτικό σχολείο στην Πλατιάνα.

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου