Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

Αύγουστος 12, 2017 09:21 ΜΜ

Ανοιχτά είναι εδώ και μια ώρα και θα παραμείνουν έως αργά τα ξημερώματα της Κυριακής, τα καταστήματα στην Αμαλιάδα, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να υπόσχεται μεγάλες εκπτώσεις και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μιας και με πρωτοβουλία του θα πραγματοποιηθεί η 1η Λευκή Νύχτα.

Από τις 8 στην πόλη θα κυκλοφορούν ξυλοπόδαροι και οι X-saltibagos που θα εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις.

Στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Μπελογιάννη το Γυμναστήριο Αθλοκίνηση θα παρουσιάσει θεαματικές χορογραφίες. Στη συνέχεια πάλι στην πλατεία Μπελογιάννη και περίπου στις 9.30 θα τραγουδήσει το συγκρότημα «smoking heads»

Στις 21.45 στην πλατεία Αγίου Αθανασίου θα γίνει επίδειξη μόδας από εμπόρους της πόλης. Στις 22.00 έξω από το Δικαστικό μέγαρο, συναυλία του Θεολόγου Αναγνωστόπουλου με την μπάντα του. Στις 12 το βράδυ  στην πλατεία Λαζαράκη  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία των  Βαρδή-Λιανού. Η διασκέδαση στη συνέχεια μεταφέρεται στην παραλία της Κουρούτας, όπου τα καταστήματα θα υποδεχθούν τους επισκέπτες της πόλης. 

Share this:
Tags:

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ