«Μαγνήτης» για τους λάτρεις της ταχύτητας!

Αποτελεί η χωμάτινη πίστα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Γρύλλου

«Μαγνήτης» για τους λάτρεις της ταχύτητας!

Ιούνιος 05, 2019 12:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
«Μαγνήτης» για τους λάτρεις της ταχύτητας!
Με πρωτοβουλία του αθλητικού  σωματείου μηχανοκίνητου αθλητισμού Ν. Ηλείας- Η προσπάθεια λαμβάνει κοινωνικές προεκτάσεις για την ευρύτερη περιοχή
 
«Πόλος έλξης» για μεγάλο αριθμό φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής γενικότερα, αποτελεί η χωμάτινη πίστα  εκατοντάδων στρεμμάτων που έχει δημιουργηθεί την τελευταία πενταετία στην περιοχή της Τ.Κ. Γρύλλου του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.
Η διοργάνωση των αγώνων γίνεται  από το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΑΣΜΑ)  Ν. Ηλείας “Art of Speed”,  έχοντας η σημαντική αυτή προσπάθεια κοινωνικές προεκτάσεις σε μια περιοχή  που χρειάζεται τέτοιου είδους δράσεις, ειδικά για τους νέους ανθρώπους.
Όπως εξήγησε στην «ΠΡΩΤΗ» ο αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτριος Δημητρόπουλος, στην κατοχή του οποίου περιήλθε πριν από λίγα χρόνια η εν λόγω έκταση, η  όλη προσπάθεια αποσκοπεί στο κοινό καλό του τόπου.
«Έχουμε ένα χώρο που είναι αρκετά στρέμματα και προσπαθούμε για το καλό του τόπου μας , γύρω στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με μηχανάκια και με αυτοκίνητα και κάνουμε κάποιους αγώνες» ανέφερε ο κ. Δημητρόπουλος ο οποίος είναι στέλεχος της ΕΥΔΑΠ Αθηνών.
Επικεφαλής του σωματείου είναι ο κ.Αθανάσιος Κουφωλιάς και γραμματέας ο κ. Μιχάλης Νικολούλιας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί αγωνιζόμενοι από την περιοχή αλλά και την υπόλοιπη χώρα.
«Από παλιά αγαπούσα το συγκεκριμένο αντικείμενο και γι’ αυτό το λόγο  αγόρασα το χώρο, που επεκτείνεται σε μεγάλη έκταση και στον  πίσω χώρος. Στους αγώνες βάζουμε υπόστεγο για να κάθεται ο κόσμος, ενώ με τη βοήθεια και του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου σκοπεύουμε να διαμορφώσουμε σιγά σιγά το χώρο» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του μηχανοκίνητου σωματείου.
Να σημειωθεί ότι ο Α.Σ.Μ.Α. με την υποστήριξη του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,  διοργανώνει   το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου το 3ο Rally Sprint  «Αλφειός» , που προσμετρά στο κύπελλο χωμάτινων Rally Sprint και είναι ο 2ος αγώνας του θεσμού.
Αρχικά θα γίνει η σούπερ ειδική το Γρύλλο που περιλαμβάνει και κίνηση στα Κρέστενα , ενώ την επόμενη ημέρα θα λάβει χώρα η ειδική διαδρομή σε Μακρίσια και  Καλυβάκια.
 
protinews
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019