Με αερόθερμα παλεύουν οι ασθενείς την παγωνιά στο νοσοκομείο Αρτας

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Με αερόθερμα παλεύουν οι ασθενείς την παγωνιά στο νοσοκομείο Αρτας

Ιανουάριος 11, 2019 10:00 ΠΜ
Με αερόθερμα παλεύουν οι ασθενείς την παγωνιά στο νοσοκομείο Αρτας
Με αερόθερμα που φέρνουν ασθενείς και συνοδοί προσπαθούν να παλέψουν το κρύο στο νοσοκομείο της Αρτας, λόγω των ελλείψεων σε πετρέλαιο, της κακοκαιρίας και των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. 
 
Σε αυτή την καταγγελία προέβη το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, υποστηρίζοντας ότι η κεντρική θέρμανση πλέον λειτουργεί μόνο 10 ώρες το 24ωρο, τη στιγμή που η πληρότητα του νοσοκομείο φθάνει το 90%. 
 
 
Σοβαρό είναι και το πρόβλημα με το ζεστό νερό, η παροχή του οποίου σταματάει στις 11:00 το βράδυ. 
 
Οπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, η προμήθεια πετρελαίου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου γίνεται με διαδικασίες καθημερινών αναθέσεων, χωρίς να καλύπτονται πλήρως ούτε καν οι άμεσες ανάγκες καθώς στις διαγωνιστικές διαδικασίες δεν συμμετέχουν οι πρατηριούχοι και οι εταιρείες παροχής και διανομής πετρελαίου.
 
«Απαιτούμε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και από το Υπουργείο Υγείας, να βρει σήμερα κιόλας τρόπο ώστε να εξασφαλιστούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των ασθενών και των εργαζόμενων σε θέρμανση και ζεστό νερό» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Αρτας. 
 
 
 
 
 
 
 
 iefimerida.gr 
Share this:
Tags:

ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ -IZMIR MARCHE (σε δύο εγγραφές, 1η έτους 1908 και 2η έτους 2003)