«Με αγώνες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα»

Την πίτα τους έκοψαν χθες οι εργαζόμενοι στο δήμο Ζαχάρως

«Με αγώνες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα»

Ιανουάριος 12, 2019 09:15 ΠΜ
«Με αγώνες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα»
Με ευχές για δημιουργική χρονιά και ευτυχισμένο το 2019, έγινε χθες το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους στο δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας.
Η εκδήλωση έγινε στο δημαρχείο της πόλης  με διοργανωτή το σύλλογο εργαζομένων δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως, με σκοπό και την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές.
Αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρ. Γαρύφαλλος αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν το 2018, τονίζοντας ότι «με τους αγώνες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα με την καθοδήγηση της ομοσπονδίας όπως,   παράταση συμβάσεων προσωπικού παιδικών σταθμών και συνέχιση λειτουργίας παιδικών σταθμών, μισθοδοσία ανά δεκαπενθήμερο στο δήμο Ζαχάρως από μία φορά το μήνα, παραστάσεις στον ΟΓΑ για πληρωμή ανταποκριτή, παροχή γάλακτος σε χρήμα έως 2012 – 2013».
Ακόμα ο κ. Γαρύφαλλος τόνισε ότι δόθηκε σκληρός αγώνας για να μην περάσει η αξιολόγηση με ποσοστό αποχής 90% την πρώτη φορά και 65% την δεύτερη και συγχρόνως επιτεύχθηκε η επέκταση ωρών στις καθαρίστριες των σχολείων, το μειωμένο ωράριο των εργαζομένων στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς, η μη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας κ.α.
Ακολούθησε η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας, όπου περιλάμβανε δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δωρεάν προσκλήσεις για την εκδήλωση του συλλόγου, που θα γίνει  την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στον Άγιο Γεώργιο Πύργου.
Τυχεροί των φλουριών ήταν η προϊσταμένη παιδικών σταθμών κ. Φωτεινή Πούλου και η αντιδήμαρχος Ζαχάρως κ. Αθηνά Γαλάνη.
Παρών στην κοπή της πίτας ήταν ο δήμαρχος Ζαχάρως κ. Νικ. Χαραλαμπόπουλος, αντιδήμαρχοι και άλλα στελέχη του δήμου.
 
Share this:
Tags:

-

-