Με επιτυχία η ημερίδα για τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βάρδας-Βουπρασίας

Με επιτυχία η ημερίδα για τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ

Φεβρουάριος 08, 2019 02:30 ΜΜ
Με επιτυχία η ημερίδα για τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ
Με αξιόλογη επιτυχία έλαβε χώρα από τον Εμπορικό Σύλλογο Βάρδας-Βουπρασίας, σε συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης,  ημερίδα για την ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής για τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου της Βάρδας.
Οι 35-40 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το τρέχον Πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας  Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» από έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το Πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτεί μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταποίηση, το χονδρικό εμπόριο και τις υπηρεσίες για επενδύσεις προϋπολογισμού 20.000,00 – 200.000,00 € με ποσοστό επιδότησης 50-65%. 
Το δεύτερο εν εξελίξει Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για το οποίο έλαβαν πληροφορίες οι συμμετέχοντες, είναι το «Λιανικό Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση», το οποίο αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους κλάδους. Στο εν λόγω Πρόγραμμα, γνωστοποιήθηκε στους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να προβούν σε επενδύσεις που κυμαίνονται μεταξύ 10.000,00 € - 150.000,00 € με ποσοστό επιδότησης 50%.
Τέλος, έγινε μια σύντομη παρουσίαση στις δύο αναμενόμενες Προκηρύξεις που αφορούν αποκλειστικά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας («Επιχειρηματική Εκκίνηση» και «Δημιουργικές Επιχειρήσεις»), όπως και για το Πρόγραμμα Αγροτουρισμού LEADER 2014-2020.
Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για τα προγράμματα μπορεί να απευθύνεται τις πρωινές ώρες στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας-Βουπρασίας στον κ. Βασίλη.
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019