Με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στη Ναύπακτο

Με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Νοέμβριος 04, 2019 09:30 ΠΜ
Με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο Συνέδριο με  θέμα την χρηματο-οικονομική διοίκηση και διαχείριση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που διοργανώθηκε στην Ναύπακτο την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Νοεμβρίου 2019.
Το Συνέδριο διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting.
Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Παρασκευή στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας, όπου και παραβρέθηκε ο  Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών  Μιχάλης Σταυριανουδάκης, γεν. γραμματείς και εκπρόσωποι περιφερειών, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί φορείς και στελέχη οικονομικών υπηρεσιών από όλη την Ελλάδα. Στις εργασίες της πρώτης μέρα του συνεδρίου ομιλία πραγματοποίησε ο  Διευθυντής του Υποκαταστήματος Πάτρας της Μηχανογραφική Consulting Services ΑΕ Παναγιώτης Κόρδας ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Σύστημα Διαχείρισης Στοιχείων Τελών Ακινήτων Ηλεκτροδοτούμενων Παροχών από Δήμο - Infinity In & Infinity Out».
 Οι εργασίες της 2ης ημέρας του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου, με τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν θεματικές ενότητες – εργαστήρια σχετικά με την χρηματο-οικονομική διοίκηση και διαχείριση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στο Συνέδριο πήραν μέρος ως ομιλητές, συντονιστές και συμμετέχοντες αιρετοί, τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες ΟΤΑ) και υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ. Στην διάρκεια του Συνεδρίου κατατέθηκαν 41 εισηγήσεις από αιρετούς, από ακαδημαϊκούς, από στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, όπως και από ειδικούς επιστήμονες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τις εισηγήσεις συντόνιζαν 22 ειδικοί επιστήμονες και αιρετοί στα αντίστοιχα θέματα.
Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου με τις βραβεύσεις Δήμων και στελεχών της αυτοδιοίκησης για τις καλές και καινοτόμες πρακτικές που εφάρμοσαν.
 
protinews
Ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Πάτρας της Μηχανογραφική Consulting Services ΑΕ Παναγιώτης Κόρδας αναφέρθηκε στο «Σύστημα Διαχείρισης Στοιχείων Τελών Ακινήτων Ηλεκτροδοτούμενων Παροχών από Δήμο - Infinity In & Infinity Out»
 
protinews
 
 
protinews
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019