Μεγάλο βήμα για την πρωτιά

Τραγανό – Αίας 1-2

Μεγάλο βήμα για την πρωτιά

Φεβρουάριος 12, 2020 11:00 ΠΜ
Μεγάλο βήμα για την πρωτιά

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη  για τον  Αίαντα Γαστούνης μέσα στο Τραγανό επί της Νίκης με σκορ 1-2, αποτέλεσμα που φέρνει τον «Άγιαξ» πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Η επιτυχία κρίνεται δίκαιη για το συγκρότημα του Θοδωρή Ανδριόπουλου που προχωρά αήττητο, κόντρα στη Νίκη που φάνηκε να επηρεάζεται από την απουσία του Γιώργου Γεωργιόπουλου με την ομάδα του Τραγανού να γνωρίζει την ήττα μετά από εννιά αγωνιστικές.

Το ματς καρέ – καρέ

16′: Ο Αίας κυκλοφόρησε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Καράμπελα, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, άουτ.

    18′: Αντεπίθεση του Αίαντα, κάθετα ο Καράμπελας στον Σταθάτο, αυτός πλασέ, δοκάρι και μέσα (0-1)

    37′: Φάουλ σαν κόρνερ της Νίκης, έδιωξε ο Δούλος με το κεφάλι, σουτ του Καλογερόπουλου, κόντρες, η μπάλα στον Βατσή ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1)

    41′: Απευθείας φάουλ του Γκίνη, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος

    42′: Σουτ του Νίκου Κολοτούρου μέσα από την πετιοχή άουτ.

    50′: Γύρισε τη μπάλα ο Αίας, σέντρα του Δούλου στην περιοχή, κατέβασε ο Καράμπελας, με ψαλιδάκι ο Σταθάτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2)

    58′: Φάουλ του Σταθάτου, πρώτη κεφαλιά του Τσακοπιάκου, δεύτερη του Παπαχριστόπουλου, σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος.  Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σταθάτος, κεφαλιά του Τσακοπιάκου άουτ.

    70′: Ωραία αλλαγή του Αίαντα προς τα αριστερά, στρώσιμο με τακουνάκι του Δούλου στον Καράμπελα, στρώσιμο του Καράμπελα με τακουνάκι στον Χατζηαράπη, πλασέ εκείνου, σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος.

    80′: Σουτ του Δ. Κολοτούρου άουτ.

    83′: Κόρνερ της Νίκης, σύγχυση μέσα στην περιοχή μπλόκαρε ο Κουρλός.

    86′: Κόρνερ του Ν. Κολοτούρου, κεφαλιά του Σαραντούλια άουτ.

    87′: Στην αντεπίθεση ο Δούλος, έφυγε του Γαργαρώνη, πλασέ, έδιωξε σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος.

 

Τραγανό : Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης, Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Βουρτσάνης (70′ Σαραντούλιας), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος

 

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Γκίνης, Καράμπελας (85′ Βράπι), Μπατζακόπουλος (69′ Χατζηαράπης).

 

 

Share this:
Tags:

-

-