Μεσίστια η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη για την κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Την Τετάρτη 1 Απριλίου το τελευταίο «αντίο» στον αγωνιστή της Αριστεράς

Μεσίστια η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη για την κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Μάρτιος 31, 2020 09:23 ΜΜ
Μεσίστια η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη για την κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μεγάλου αγωνιστή της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της έκτακτης συνθήκης του κοροναϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ημέρα της κηδείας, η ελληνική σημαία στο βράχο της Ακρόπολης θα κυματίζει μεσίστια μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Μανώλης Γλέζος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 30 Μαρτίου σκορπίζοντας τη θλίψη στο πανελλήνιο. Η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας, όπως δόθηκε χθες στη δημοσιότητα:

«Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου.

Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ' Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).

 

ΠΗΓΗ  :  NEWS.GR

Share this:
Tags:

-

-