Μετωπική Χατζηνικολάου - Αλαφούζου με φόντο τη Novartis

Μετωπική Χατζηνικολάου - Αλαφούζου με φόντο τη Novartis

Δεκέμβριος 14, 2019 11:15 ΠΜ
Μετωπική Χατζηνικολάου - Αλαφούζου με φόντο τη Novartis
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον εκδότη και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γιάννη Αλαφούζο, για τις διαφημιστικές δαπάνες της Novartis. Η αρχή έγινε με την αποκάλυψη από τον ΣΚΑΙ οτι στο έγγραφο του FBI που παραδόθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο, υπάρχει αναφορά στον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι έκλεινε ραντεβού για χάρη του ισχυρού άνδρα της εταιρείας, έναντι προνομιακής διαφημιστικής μεταχείρισης.
Η συνέχεια δόθηκε μέσω των ερτζιανών, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο οτι έπαιρνε μεγάλα πακέτα διαφημιστικά από την Novartis. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον Γιάννη Αλαφούζο ότι έχει μικρύνει τον Παναθηναϊκό. Ασχολήσου εσύ με τον Παναθηναϊκό που τον έχεις χαμηλώσει στο ύψος σου και άσε τα υπόλοιπα», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και ισχυρός άνδρας του ομίλου ΣΚΑΪ απάντησε μέσω twitter.
Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου:
«Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ Έχω κάνει σωστά και λάθη.
Όμως : 1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν
2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς
3. Δεν έχω γλείψει κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο.
Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη».
Αργότερα ήρθε και η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου μέσω του Twitter:
«Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις διαφημιστικές της δαπάνες επί Φρουζή ώστε να δημοσιευθούν για να δούμε ποιοί τα πήραν χοντρά και τώρα λασπώνουν όσους έλαβαν ψίχουλα ή και τίποτε; Τι λες Γιαννάκη; Συμφωνείς να δημοσιευθούν;» τόνισε.
Share this:
Tags:

-

-