Μέτωπο και των επτά Δημάρχων της Ηλείας για την Ολυμπία Οδό

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λυμπέρης στην τελετή ορκωμοσίας του

Μέτωπο και των επτά Δημάρχων της Ηλείας για την Ολυμπία Οδό

Αύγουστος 26, 2019 08:30 ΠΜ
Μέτωπο και των επτά Δημάρχων της Ηλείας για την Ολυμπία Οδό
Μοναδικό θέμα της πρώτης συνεδρίασης όλων των νέων Δημοτικών Συμβουλίων με σύμφωνη γνώμη όλων των Δημάρχων 
Μέτωπο και των επτά Δημάρχων της Ηλείας για την υλοποίηση της Ολυμπίας Οδού προανήγγειλε ο Γιάννης Λυμπέρης κατά τη διάρκεια της ορκωμοσία του το βράδυ της Παρασκευής.
Όπως ανακοίνωσε ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας, κατόπιν συμφωνίας όλων των νέων δημοτικών αρχών που αναλαμβάνουν από την 1η Σεπτεμβρίου, αυτό θα είναι και το μοναδικό θέμα της πρώτης συνεδρίασης όλων των νέων Δημοτικών Συμβουλίων των επτά Δήμων της Ηλείας.
Στην ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Ήλιδας, ο κ. Λυμπέρης ανέφερε η κατασκευή της Πατρών-Πύργου, αλλά και όλο το έργο της Ολυμπίας Οδού είναι ο πρώτος και βασικός στόχος όλων των Δημάρχων του Νομού.  «Μιας και είμαστε οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους του τόπου και του Νόμου εδώ, υπάρχουν απαιτήσεις. Από την τιμή, και από την συνείδησή μας στον όρκο που δώσαμε. Έχει απαιτήσεις πρώτα απ’ όλα, αυτός ο πολύπαθος δρόμος Πάτρα -Πύργος -Ολυμπία -Τσάκωνα που λέγεται Ολυμπία Οδός και δεν περιλαμβάνει την Ολυμπία, να μην έχει άλλη αναβολή. Θέλω να δώσουμε όρκο, οι συνάδελφοι μου εδώ. Είχε μία ιδέα ο Τάκης ο Αντωνακόπουλος, είχε μία ιδέα Κώστας ο Αλεξανδρόπουλος, το πρώτο δημοτικό συμβούλιο όλων των δήμων του νόμου να είναι μονοθεματικό και να έχει απόφαση εδώ και τώρα χωρίς αναβολή, με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί τρόποι υπάρχουν… Αιδώς Ηλείοι… Τελείωσε εδώ το θέμα, με οποιοδήποτε τρόπο θα στηθούν εργοτάξια και θα ξεκινήσει ο δρόμος. Όχι άλλα θύματα, Όχι άλλοι νεκροί σε αυτό το δρόμο. Να βάλετε βέτο ότι ο δρόμος πρέπει να ξεκινήσει. Όλοι μαζί, λοιπόν, να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου, για το καλό των παιδιών μας. Όλοι μαζί, το δημοτικό συμβούλιο, θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου», τόνισε ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019