«Μια πολύ καλή αρχή για μια εποικοδομητική συνεργασία»

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης είχε η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας

«Μια πολύ καλή αρχή για μια εποικοδομητική συνεργασία»

Αύγουστος 07, 2019 04:00 ΜΜ
«Μια πολύ καλή αρχή για μια εποικοδομητική συνεργασία»
Παρουσία Βουλευτών Ηλείας συζητήθηκαν τα αγροτικά ζητήματα του Νομού
Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη είχε χθες αντιπροσωπεία της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας για τα αγροτικά ζητήματα της Ηλείας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ηλείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, καθώς και εκπρόσωπος του Μιχάλη Κατρίνη. Ο κ. Κώστας Τζαβάρας ήταν ο εισηγητής σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα» στη Βουλή και προφανώς δε μπορούσε να παραβρεθεί, ενώ ο κ. Διονύσης Καλαματιανός συμμετείχε σε Επιτροπή της Βουλής. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε μία ώρα, έγινε ανάλυση του υπομνήματος που είχε στείλει η Ομάδα Παραγωγών στον κ. Βορίδη, με ζητήματα όπως ο ΕΛΓΑ, οι Ομάδες Παραγωγών, η αναδιάρθρωση της κορινθιακής σταφίδας, τα κτήματα της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας κτλ. 
«Ο Υπουργός άκουσε τα πάντα και τον καλέσαμε να έρθει και στον Νομό Ηλείας, πρόσκληση που αποδέχθηκε. Ήταν μία ευχάριστη συζήτηση, φυσικά χωρίς δεσμεύσεις, αλλά θα ξαναγίνει και δεύτερη συνάντηση, τόσο με τον Υπουργό, όπως και με τους Υφυπουργούς και τον Γενικό Γραμματέα για πιο εξειδικευμένα θέματα. Ήταν μια πολύ καλή αρχή για μια εποικοδομητική συνεργασία», τόνισε στην «ΠΡΩΤΗ» ο Πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών κ. Χρήστος Βαλιανάτος.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019