Μικρές «ζούγκλες» στην είσοδο του Πύργου!

Κίνδυνοι εγκυμονούνται κατά μήκος της εθνικής οδού

Μικρές «ζούγκλες» στην είσοδο του Πύργου!

Ιούνιος 12, 2019 08:30 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Μικρές «ζούγκλες» στην είσοδο του Πύργου!

 Σε μικρές ζούγκλες έχουν μετατραπεί πολυσύχναστοι δρόμοι στην περιοχή του Πύργου, λόγω των αγριόχορτων που κυριολεκτικά έχουν …θεριέψει, πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους  για οχήματα και πεζούς!

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο κατά μήκος της Ε.Ο. Πατρών- Πύργου και κυρίως στην είσοδο της πόλης, όπου  η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική με τους βοηθητικούς δρόμους που με τη σειρά τους παρουσιάζουν σημαντική κίνηση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στο ύψος του ΟΑΕΔ, όπου σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής  είναι πολύ επικίνδυνη η διέλευση των πεζών προς την απέναντι πλευρά, λόγω των αγριόχορτων που  βρίσκονται στα παρτέρια ακριβώς δίπλα από την Ε.Ο.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα  από το γεγονός πως δεν λειτουργεί και η ξύλινη αερογέφυρα, λόγω των φθορών που παρουσιάστηκαν  τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο πέρα από τους κινδύνους για τους διερχόμενους, στην είσοδο του Πύργου δημιουργούνται και εικόνες δυσφήμησης, ειδικά σε μια εποχή που αυξάνει διαρκώς η τουριστική  κίνηση προς την Αρχαία Ολυμπία.

Παρόμοιες εικόνες δυσφήμησης παρατηρούνται εξάλλου και σε αρκετά σημεία εντός του Πύργου (λ.χ. οδός Χαριλάου), όπου ολόκληρες εκτάσεις παραμένουν ακαθάριστες  από αγριόχορτα και λογής άχρηστα αντικείμενα…

 

Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019