Μουσικές βραδιές με Μίλτο Πασχαλίδη και Γιώτα Νέγκα

Δύο μοναδικές συναυλίες σε Κρέστενα και Ανδρίτσαινα

Μουσικές βραδιές με Μίλτο Πασχαλίδη και Γιώτα Νέγκα

Αύγουστος 06, 2019 09:30 ΠΜ
Μουσικές βραδιές με Μίλτο Πασχαλίδη και Γιώτα Νέγκα
*Αντί εισιτηρίου οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν είδη καθαριότητας/υγιεινής καθώς και ειδών διατροφής μακράς διαρκείας για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου 
 
 
Δύο βραδιές γεμάτες μελωδίες αναμένεται να απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν αύριο 7 Αυγούστου στη Κρέστενα αλλά και τη Κυριακή 11 Αυγούστου στην Ανδρίτσαινα. 
Ο Μίλτος Πασχαλίδης υπόσχεται μία βραδιά με πολύ μουσική και αγαπημένα τραγούδια σε μία μοναδική συναυλία στο χώρο της Γιορτής της Σταφίδας στη Κρέστενα με δωρεάν είσοδο. 
Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά, 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο. Η βραδιά στη Κρέστενα θα τα έχει όλα, παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών. Ο χώρος της Γιορτής Σταφίδας αναμένεται να πλημμυρίσει και αυτή τη χρονιά αφού δίνεται σε όλους η ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία δωρεάν, μιας και η Δημοτική αρχή προσπαθεί κάθε χρόνο στα πλαίσια των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων να προσφέρει μια τέτοια ευκαιρία ανταμώματος, επικοινωνίας και διασκέδασης στους δημότες της και όχι μόνο και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση αφού είναι γνωστό ότι η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών στερεί από πάρα πολλούς συμπολίτες μας τη δυνατότητα να ξοδέψουν ακόμα και ελάχιστα ευρώ σε κάθε άλλη δαπάνη πέρα από την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών τους.
 
Στην Ανδρίτσαινα
Επίσης, ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ετοιμάζεται για μια ακόμη πολιτιστική εκδήλωση, αυτή τη φορά στην ιστορική έδρα του Δήμου, την Ανδρίτσαινα, την Κυριακή 11 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια δωρεάν συναυλία με τη σημαντική ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα η οποία είναι συνώνυμη με το λαϊκό τραγούδι και υπόσχεται μια εκρηκτική, δυνατή και συναισθηματική βραδιά όπως είναι και η ίδια.
 
Στα πλαίσια λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στους χώρους πραγματοποίησης των δυο αυτών εκδηλώσεων ο Δήμος θα δέχεται προσφορές σε είδη καθαριότητας/υγιεινής καθώς και ειδών διατροφής μακράς διαρκείας.
  protinews
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019