Μπορούσε τη νίκη

Αχαρναϊκός – Πανηλειακός 0-0

Μπορούσε τη νίκη

Φεβρουάριος 12, 2019 09:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Μπορούσε τη νίκη

Σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για τον Πανηλειακό προχθές στο Μενίδι 0-0 με τον Αχαρναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζουν  ένα πολύ καλό πρόσωπο, ενώ  θα μπορούσαν άνετα να κατακτήσουν και τους βαθμούς της νίκης καθώς παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Σταθάτο και Μπαρμπαρούση.  Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με πολύ πάθος από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά. Παρά τη δεινή του βαθμολογική θέση, ο Αχαρναϊκός εμφανίστηκε με πολύ πάθος στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν Πανηλειακό, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει και τα αγωνιστικά προβλήματά του.

Ο Πανηλειακός, στο 24΄έχασε τη μεγάλη ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση ο Σταθάτος οδήγησε τη μπάλα και έκοψε στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Αντωνόπουλο. Στο 30΄ο Σταθάτος μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Για να φτάσουμε στο 47΄, όταν ο Σταθάτος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αντωνόπουλο ο οποίος βγήκε έξω από τα γκολκπόστ μέχρι το ύψος της περιοχής, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που έκανε ο Σταθάτος έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Αχαρναϊκός πίεσε για τη νίκη και στο 61΄ ένα σουτ από τον Τσιντώνη έφυγε άουτ. Ο Πανηλειακός όμως ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 70΄, όταν ο Χατζηστάμου, ο οποίος για δεύτερο ματς έπαιξε δεξιός οπισθοφύλακας, έφυγε ωραία από δεξιά στον χώρο, έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Αχαρναϊκός είχε στο 90΄ένα χλιαρό σουτ του Τσιντώνη, το οποίο πέρασε άουτ.

Αχαρναϊκός: Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τασιούλης, Μουκίδης, Κυριαζόπουλος (12′ λ.τρ. Μανιδάκης), Δήμος (81′ Αντζέλι), Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Ντος Σάντος, Τσιντώνης, Καραγιώργος (67′ Κυριακίδης).

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης (60′ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Μακροστέργιος, Δ. Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (82′ Μανωλιάς), Νικολακόπουλος (72′ Π. Τσίγκρηλας).

Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019