«Μπούκαραν» σε κατοικία αφού εξουδετέρωσαν το σκύλο με σίδερο!

Νέο κρούσμα παρανομίας στην περιοχή των Χανακίων

«Μπούκαραν» σε κατοικία αφού εξουδετέρωσαν το σκύλο με σίδερο!

Σεπτέμβριος 12, 2019 09:55 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
«Μπούκαραν» σε κατοικία αφού εξουδετέρωσαν το σκύλο με σίδερο!
Κοντά σε πρόχειρο οικισμό,  όπου είχαν ταυτοποιηθεί Ρομά για κλοπές και διαρρήξεις…
 
Ένα ακόμα προκλητικό κρούσμα παρανομίας, σημειώθηκε προχθές το βράδυ στην περιοχή των Χανακίων,  όπου  οι «γνωστοί- άγνωστοι» εισήλθαν  σε κατοικία και έκλεψαν διάφορα  αντικείμενα των ιδιοκτητών της.
Οι δράστες μπήκαν στην περιουσία του κ. Νικ. Κολοβού, αφού προηγουμένως χτύπησαν με βαρύ αντικείμενο  έναν από τους σκύλους που υπήρχε στην αυλή κι εν συνεχεία ανενόχλητοι προχώρησαν στο «έργο» τους!
Πρόκειται για μια ακόμα  περίπτωση  διάρρηξης και κλοπής στην περιοχή, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου διαμένουν σε άθλιες συνθήκες Ρομά, κάποιοι εκ των οποίων στο πρόσφατο παρελθόν είχαν  ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία για  «εισβολή»   σε διπλανό αγρόκτημα, στο οποίο  προκάλεσαν μεγάλες φθορές και έκλεψαν  εργαλεία και άλλα αντικείμενα  από αγροικία…
Όπως εξήγησε ο κ. Κολοβός στην «ΠΡΩΤΗ», οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν  την ολιγόωρη απουσία του και αφού αρχικά μπήκαν σε πλαϊνό αγρόκτημα, στη συνέχεια πέρασαν στην περιουσία του τραυματίζοντας  με …σίδερο μεγαλόσωμο σκύλο,  «μπουκάροντας» αμέσως μετά στο σπίτι από μπαλκονόπορτα.
Στο σημείο πήγε χθες η Ασφάλεια Πύργου όπου εξέτασε τους χώρους και έλαβε δαχτυλικά αποτυπώματα των δραστών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι  το νέο περιστατικό από τους αδίστακτους δράστες, έχει προκαλέσει μεγάλη ανασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή του πρ. δήμου Ιάρδανου, όπου οι κάτοικοι αναφέρουν ότι πλέον δεν ορίζουν τις περιουσίες τους αφού «αλωνίζουν» οι παράνομοι…
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019