Νέα νίκη

Πέλοπας – Πελόπιο 2-0

Νέα νίκη

Ιανουάριος 13, 2020 11:45 ΠΜ
Νέα νίκη

Ο Πέλοπας Πύργου ήταν ο νικητής στη συνάντηση των Πέλοπων, καθώς επικράτησε   επί του Πελοπίου με σκορ 2-0, με την ομάδα του Πύργου να έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί ενόψει της συνέχειας. Από την αντίπερα, η ομάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας δεν τα κατάφερε και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση για τη μάχη της παραμονής.  Η ομάδα του Πύργου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Στο 5΄, από εκτέλεση φάουλ του Π.Πλατή, ο Δαβουρλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 44΄ο Πέλοπας Πελοπίου παραλίγο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν από λάθος γύρισμα, ο Χριστόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 58’ από ατομική προσπάθεια ο Δ. Πλατής, έβγαε σε ιδανική θέση τον Μπαχούρο, ο οποίος έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Με τη συμπλήρωση 65’  αγώνα ο Πέλοπας Πύργου  σημείωσε και  δεύτερο τέρμα 2-0, με τον Αστερόπουλο που εκμεταλλεύτηκε πάσα του Δ.. Πλατή. Η ομάδα του Πελοπίου τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 90’ αποβλήθηκε ο Ζαφείρης. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού,  αποβλήθηκε και ο Ηλίας Κακόγιαννος για διαμαρτυρίες.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Βαρζελιώτης, Καλαθάς (46΄Δ. Πλατής), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Π. Πλατής, Αστερόπουλος (70΄Πότκα), Μπαχούρος, Δημητρόπουλος (60΄Μπουλούτας), Ε. Πλατής (86΄Νικολόπουλος).

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Σταϊκόπουλος, Π. Κακόγιαννος, Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Τζάρο, Μήλιος, Αγγελόπουλος (57΄Ζαφείρης), Ηλ. Κακόγιαννος, Χριστόπουλος.

Share this:
Tags:

-

-